![]() |
chevrolet aveo-placute de frina
salut prieteni, am o intrebare la voi intrucat sunt sofer incepator si cu tehnica la masini nu prea am avut de-a face, trebuie sa schimb placutele de frina la chevroletul aveo 2009 sedan si ma gandesc sa le schimb singur sau sa merg la un service autorizat, adica e complicat tare sa schimbi placutele singur, ma refer la placute si la tamburul din spate, trebuie dupa aceea de reglat presiunea din lichidul de frina? Mersi anticipat
|
Re: chevrolet aveo-placute de frina
Quote:
|
Re: chevrolet aveo-placute de frina
salut. cati km ai facuti cu ea din 2009 de trebuie sa-i schimbi deja placutele? eu mi le-am schimbat in octombrie si aveam doar 25000km. au cedat prea repede parerea mea. de schimbat mi le-am schimbat la reprezentanta. dar urmatoarea data nu o sa le mai schimb la reprezentanta din cauza preturilor pe care le practica. am platit pentru placutele fata 200 lei(fara manopera), placute care costa 90 lei max. nu cred ca e indicat sa le schimbi tu daca nu te pricepi cat de cat, chiar daca nu e cine stie ce. dupa ce sunt schimbate trebuie aerisite franele si completat eventual cu lichid de frana
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning