![]() |
In parcare ?
Ce ti se poate intampla daca esti prins parcare la mall sau carefour sau cv de genu ca te dai cu frana de mana sau chestii de genu , ce poti patii ?
|
Re: In parcare ?
Ce ai enumerat tu acolo, sunt spaţii private, deci poti păţi ceva decāt dacă depune proprietarul de drept, plāngere, īn cazul tău, respectivele hypermarket-uri.
|
Spatii private care totusi au treceri de pietoni,marcaje si indicatoare rutiere.
Raspunzi in fata legii indiferent ca esti in parcare,sosea,trotuar,bulevard,statie de tramvai samd ( teoretic ). Nu mai sunt spatii private de foarte multa vreme,cel putin Kaufland si Billa 100% nu. |
Dacă se lasă cu victime, garantat nu scapi uşor, dar altfel nu-mi explic cum poate fi sancţionat ăla care este prins făcānd anumite manevre īn curtea acestor spaţii comerciale...
Dacă respectivul loc este privat şi nu te afli pe vreo stradă anume, deci īn P-V nu poate scrie că te aflai pe Str/Blvd/Sos, eu sunt de părere că nu au ce să īti facă. Nu ştiu dacă s-a schimbat īntre timp şi există alte reglementări! |
Quote:
1. Deranjarea linistii si ordinii publice. 2. Daca exista plangere prealabila de la conducerea unitatii te poate si sanctiona. |
Uitasem de faza cu deranjarea liniştii publice :lol:
La partea asta, poţi să iei amendă oricum ai fi...pieton sau şofer, că na, ai disturbat liniştea publică... Despre punctul 2 am scris īncă din primul post. |
merita sa fie sus topicul , ca sa afle si restul " baietzilor " la ce se expun ... :D
|
Ce ma vrei sa stii la ce te astepti?:lol: Lasa k te stiu eu pe tne :))
Glm :lol: |
dai ma in plm ca nu mie tarsala de ei
|
Quote:
|
Dar alte locuri nu ati gasi sa va dati cu masina decat in parcarea la mall sau market?:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning