![]() |
Vreau sa imi vopsesc distrusa
Este vorba de un BMW E21, si ma interesa un service care sa faca partea de tinichigerie si de vopsitorie bine si sa nici nu ma rupa la buzunar!!! Ma intereseaza mai mult parerea celor care au facut si sunt multumiti sau cei care stiu din surse sigure!
|
Re: Vreau sa imi vopsesc distrusa
deci nu prea se face treaba buna in boston a? :)
|
ba da , in Catamarasti unde e sediul petrom , chiar pe dreapta. acolo face treaba buna insa e scump :)
|
naspa treaba...oare aia nu vopsesc si in rate? :D
ai vopsit acolo?daca da, cat te-a costat? |
Quote:
|
Cred ca o sa ma duc pe la Petrom sa vad cat imi cer aia...si apoi la lux auto...ideal ar fi sa gasesc o masina vopsita de ei sa vad cam cum a iesit :
Ms pentru sfaturi. |
Quote:
|
important e sa gasesti o vopsea klumea, de vopsit nu e mare lucru...dak ai cum gasesti pe ebay.de la preturi f bune si calitate...parerea mea
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
si albastra...
|
eu iti recomand negru.este intradevar pretentioasa culoarea...ma refer ca se vede foarte repede orice fir de praf sau mizerie,dar si pe albastrul ala inchis se vede lafel.primul meu bmw era albastrul ala.era frumoasa culoarea dar cum am zis...enervanta.la ora actuala socotesc ca cea mai beton culoare e gri metalizat.fiecare cu parerea lui.oricum si negru e una din culorile care imi plac enorm,cu toate ca vara e dezastru in masina.
|
1 Attachment(s)
sa stii ca m-am gandit si la un gri metalizat...dar parca sunt prea multe :D ...nu stiu inca...
si ai dreptate..la negru e cam naspa...safranu e negru si trebuie sa il spal de o gramada de ori...si se matuieste si mai repede... |
Revin la aceeasi problema....numai ca de data asta caut numai tinichigiu...vopsirea o fac eu:)
Multam fain. |
ti-ai luat iar E21?
|
incearca tot acolo....au tinichigii buni....in schimb cu vopsitul si reparatul nu as conta pe ei:sad:....adik depinde si de tine,daca te grabesti nu o sa iasa bine,crede-ma....mie in aceeasi zi mi a reparat si a si vopsit o aripa spate si portbagajul (trebuia sa plec in concediu a 2 a zi si il si cunosc p patron :lol:) iar vopsitul nu a iesit excelent....bine, nu se cunoastea decat daca te uitai atent,dar totusi...sau am mai vazut masini reparate numai ca sa zica ca sunt gata,chair daca portierele,capota si portbagajul nu se inchideau bine:lol:...iar daca timpul nu e o problema pt tine, atunci o sa iasa bine......:D
|
All times are GMT +2. The time now is 16:31. |
- Copyright 2025 4Tuning