![]() |
A4 B5 avant tuning
5 Attachment(s)
buna tutror!
pe langa faptul ca sunt posesor de a4 b5 avant, am observat ca in ultima vreme apar tot mai multe b5-uri prin tara. intr-adevar e o masina foarte buna la pret relativ acceptabil...dar nu vreau sa discut despre model,cunoasteti voi poate mai bine decat mine. ceeace as propune e ca sa ne mai "adunam" un pic in special posesori de AVANT (combi) si sa atasam cate-o poza ori cu masina proprie ori cu un stil de tuning dorit... pentru inceput pun eu poze cu masinuta mea (cea alba) si ce am mai gasit cautant prin google... |
Re: A4 B5 avant tuning
2 Attachment(s)
niciun avant tuning in tara? :???:
|
1 Attachment(s)
inca un pic de upgrade :D
folie pe geamuri (sincer mi-am imaginat ceva mai deschis, dar asa ulterior nu o sa-l dau jos, e bine asa) |
Fain arata masina! Nu se leaga politia de foliile de pe fata? S-o stapanesti sanatos.
|
mersi frumos!
chiar nu stiu ce parere are politia de folie, dar sincer nici nu prea ma intereseaza. intr-adevar am vrut ceva mai deschis dar cand era sa aleg m-am uitat la rolele de folii asa in mana si acolo parea mult mai deschis. iar sa pun doar pe jumatatea masinii...nu prea i-mi pace, mai ales la avant, arata de parca ar fi pentru transport de morti :???: |
2 Attachment(s)
:D:D:D hai sa pun si harbul meu :D:D:D:D
|
Quote:
|
Re: A4 B5 avant tunin
4 Attachment(s)
am pus si eu citeva poze cu masina mea:D:D:D
|
csristiansorin felicitari, ai o masina frumoasa si chiar interesanta, inca nici nu am vazut nuanta asta la audi 8)
|
daca stie cieva spoilere fata spate de audi s4 avat 96-01 ma itereseaza ca as vrea sa le schim pe ale mele de pe a4 si u prea am gasit :?::peace:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning