![]() |
Radar mobil
As dori sa stiu cum sta treaba cu radarul mobil...
zilele acestea ( ieri si azi) celebrele loganuri de politie cu radar mobil mau prins de cel putin 10 ori pentru depasirea vitezei pe drum european,dar nu am fost tras pe dreapta, masina nu este pe numele meu, stiu ca trebuia sa ma opreasca Dar poate sa trimita la proprietar amenda sau nu am fost inregistrat ? intreb ca numai stiu cum sta treaba in Romania ca am fost plecat si cum la noi se schimba 1 singur lucru de 3 ori pe zi.... |
Re: Radar mobil
Īn principiu amenda şi cu īntrebarea "Cine era la volan?" se trimite pe adresa trecută īn talonul maşinii.
P.S. Dar cum ai făcut de ai fost prins doar de atātea ori? :lol:... |
si care sunt consecintele pe care trebuie sa le suport ?
am trecut cate 2 si ma grabeam .... |
Păi dacă te-au prins mai multe radare, tu ai puncte deja adunate şi dacă ai depăşit cu mult limita de viteză, ar trebui să te aştepţi la permis suspendat şi plata amenzi(lor).
Dacă ţi se solicită printr-o scrisare să comunici poliţiei, persoana care se afla la volan, īti recomand să le spui că se afla un prieten din Ungaria pe nume "Iştem Giury" şi le dai acolo şi o adresă şi cam atāt. S-au făcut d-astea! |
la intrebarea "Cine era la volan?" e bine sa treci o persoana care a decedat a doua zi (gasesti pe net) :))
|
Ai auzit de notiunea "fals in declaratii" si cum se sanctioneaza asta?
|
Quote:
|
:lol: daca declari fals mai multe probleme ai ca declarator....
|
Pai daca ala care a murit nu avea permis, te-ai scos de o infractiune..."incredintarea masinii unei persoane fara permis".
Suna cinic, dar ai putea sa te uiti la stiri, si cand vezi un accident, hop baga-l p-ala...:lol: Glumeam, bineinteles. :rolleyes2 |
e bine ca am scapat, nu mi-a venit nimic si au trecut cele 30 de zile...
|
O singura data am luat un radar care nu m-a oprit, eram pe E85, mi-a venit acasa in 2 luni gen.
|
si nu ai contestat-o ? ca pe procesul verbal scrie de contestare dupa 30 de zile de la data detectarii infractiuni...
|
Pai chiar atunci plecam in Danemarca(ora 5 dimineata), eram in drum spre Otopeni si m-a sunat taica-meu acolo sa imi zica ca m-a prins radarul si ca a platit-o pe permisul unei rude care nu prea conduce, prin urmare nici nu m-am mai gandit la vreo metoda de a scapa de amenda.
|
Quote:
|
Inca nu s-a reglementat legea cu trimisul prin posta cum era cu radarele fixe din localitati, deci daca iti trimit acasa ceva hartie, e numai buna cand se termina hartia igienica :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning