![]() |
Cumpar azi statie Alpine
Oferta valabila doar azi...cel tarziu maine, dupa care cumpar din magazin. Vreau ceva ieftin, astept oferte.
|
Re: Cumpar azi statie Alpine
Esti culmea omule..tu nici macar nu stii ce vrei sa cumperi.
Spune macar pe ce difuzoare vrei sa o folosesti..sa stim macar sa iti recomandam o statie care sa se potriveasca ...Nu inteleg dc vrei neaparat Alpine....e o problema daca e de alta firma..? Iar ieftin ce inseamna la tine? Eu ma gandesc la 500-800 euro pe statie...... |
Poate omu vrea sa ne zica ca isi cumpara statie! ;)
Felicitari si sa o stapanesti sanatos! :D |
Vreau ptr subwoofer...orice Alpine nou vechi nu conteaza. Un MRP-T220 n-ar strica. Vreau Alpine ca mp3 si boxele sint tot Alpine.
|
As mai vrea si Alpine MRP M350...e mono ptr subwoofer.
|
pai si ce inseamna la tine ieftin? cat oferi pe ele?
|
pai si ce inseamna la tine ieftin? cat oferi pe ele?
|
daca e 3.5 in magazin ... o spera ca a o vinde cineva :)) la vreo 2 milioane de noua :)
|
Nu mah...dau si 3 mil pe ea, respectiv 4.5 pe M350. Doar ca la magazine nu gasesc, singura modalitate este comand online de la caraudioshop, ceea ce nu-mi convine (as vrea sa vad marfa inainte sa dau banu`).
|
pai daca esti din bucuresti te duci si tu pe timisoara, langa mall la Marsis ca ei sunt dealeri alpine. Lasi un avans de vreo 20 roni si iti vine statia in maxim 2 zile. preturile sunt indentice cu cele de pe caraudioshop
|
Nu stiam. Care mall? Plaza?
|
da ... cum vi dinspre razoare spre plaza ... treci de intersectia cu mall-ul si vezi ca e pe dreapta un magazin galben ... maris. vb acolo si o sa-ti aduce ce vrei tu din catalogul alpine in cateva zile. bafta
|
Mersi mult. Deci azi pana la ora 17 mai este valabila cererea mea, dupa care ma duc la Maris daca nu pica nimic aici.
|
Goooo Planet:D
|
mrd-m300 5 mil
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning