![]() |
Lada Kalina TMS GTI
7 Attachment(s)
Lada Kalina TMS GTI |
Re: Lada Kalina TMS GTI
arata interesant..adik nu e deloc rau
si e lada preturi ..date tehnice ceva.. sau un link macar? |
http://www.autoblog.nl/archive/2006/...kalina-tms-gti aici gasiti detalirosonic daca ai un link mai decent si mai pe intelesul tuturor te rog sa-l pui 1.8 liter 4-cilinder blok is goed voor 161 pk en 169 Nm koppel. De acceleratie wordt helaas niet vermeld, maar de top ligt op een nette 220 km/u. De 16 inch (205/50) velgen
mai pe romaneste 1,8 motoru 16 valve 161 cai si 169 cuplu vit maxima 220 km /h |
arata super bine...miar place so am parcata in fata blocului:D
|
pana acum nu am reusit sa vad si alte date despre ea dar mai caut macar acceleratia de la 0 la 100km/h greutatea si eventual dotari
|
prea tare ! ... 161 de cai .. not bad ! :)
|
Avand in vedere ca e Lada e chiar...OK..
|
panarama de masina..nu-mi place cum arata ... daca ar fi sa votez as spune " merge " oricum eleronu e nasol cu draci... din profil arata ciudat..botu simpatic
|
Farurile bat un pec spre impretza...stopurile spre vectra mai vechi..:) si in concluzie..merge. :) nu mi-ar fi rusine cu ea:D ;)
|
sincer mie imi place,e facuta bine si da bine culoarea
|
Parca nu-mi vine sa cred ca e Lada...arata chiar bine...mie unu chiar imi place.
|
Pentru Rusia e buna, dar sa nu crezi ca te poti da cu Porsche-urile oligarhilor :p
Au avut si o versiune GTI a modelului 110, cu un derivat al motorului Opel 2.0 GSI, dar la cat de prost le asambleaza, mai bine lipsa ~Nautilus |
e frumoasa foc...daca avea niste jante un pik mai mari era....Tzutz...oricum e prea beton da clasa la multe masini;)
|
tacetzi fratzilor k pt o lada ii SUPERBA!!!:shock::shock::shock:...mai pui o capota din capota de carbon o turbina shi potzi sa ieshi lenjer cu ea pa strada...:)...shi sa le dai la kk la muuuulllllteee mashini....;)
|
se pare ca ne-au depasit la acest capitol dar daca perseveram s-ar putea sa vedem si autohtona in ipostaze asemanatoare
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning