![]() |
dezmembrari bora
4 Attachment(s)
vand piese auto rezultate din dezmembrari a mai multor masini vw bora,golf4 atat exterior cat si interior.la unele piese se dau si garantie.
avem faruri bora,stopuri,grile ventilatie,jante 16,etc informatii id:autotunig61 |
Re: dezmembrari bora
Ai vreuna 4 motion (golf 4) si vinzi caroseria?
|
din pacate caroseria a fost vanduta saptamana trecuta.daca doresti alte piese cu cea mai mare placere.stima
|
Salut Grilele de aer din interior le mai ai? (Bora)
|
salut.am de la o bora model ca si la golf4 cu 150 ron .grilele nu sunt rupte
|
Adica sunt exact ca si la Golf 4? eu de alea vreau sa ma scap :) sa pun dinalea de Bora, iluminate si care nu se misca (alea de golf tot cad in jos dupa un timp). Daca cumva faci rost de grile bora, PM.
|
k s-a facut.cum primesc te anunt.stima
|
Salut, as fi interesat de motorasul de la geamul dreapta fata care are codul 1c1959802A? butonul ESP si un capacel pt janta de aliaj de 15(cel cu emblema w pe el) cu codul 6n0601171? si un pret individual si pret total.
|
Salut, as fi interesat de motorasul de la geamul dreapta fata care are codul 1c1959802A? butonul ESP si un capacel pt janta de aliaj de 15(cel cu emblema w pe el) cu codul 6n0601171? si un pret individual si pret total.
salut.motoras nu am pe codul ala de care mi-ai scris dar am alte motorase pentru geamuri la pretul de 35 euro,buton esp la 50 ron capacel nu am .stima |
salut oglinda retovizoare interior ai cumva ?
|
100 ron
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:00. |
- Copyright 2026 4Tuning