Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Proiecte VT devenite realitate (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/216529-proiecte-vt-devenite-realitate.html)

tng 25-10-10 20:15

Proiecte VT devenite realitate

Sunt curios daca exista cineva care a lucrat o poza/proiect virtual, iar acesta sa devina realitate :D

Eu unu am lucrat cateva masini, exact cu modificarile cerute de proprietari si care mi-au promis ca vor deveni realitate. Cand? Raspunsul a fost: in curand
Sa vedem :D

Yackone 26-10-10 10:16

Re: Proiecte VT devenite realitate

1 Attachment(s)
deobicei proiectele mele devin realitate... din cauza lipsei de timp raman la stadiu de schite freehand

Masina de mai jos mi-a adus propietarul un vt facut de cineva pe dincolo. In proportie de 60% pastrez anumite elemente din vt. In curand o sa revin si cu poze cu masina sa va exemplific concret despre ce traforez;)

tng 26-10-10 10:53

Sunt curios cum o sa iasa :D Multa bafta!

Geox` 28-10-10 18:44

4 Attachment(s)
Mai avem si fiatul lui morpheusmaster facut dupa proiectul lui MBA.
Si mai sunt masini care au fost facute dupa vt,mai imi aduc aminte de un ford focus facut dupa un vt de Hori .. si cred ca mai sunt dar nu imi vin in minte.
Acelasi raspuns in primesc toti care fac vt.

HoricutzWSR 28-10-10 23:40

ma...la focus nu am lucrat decat la imaginea de acuma, care inca n`o iesit :D se lucreaza intens...da` am avut vreo cateva lucrari care se plimba prin oradea acuma, da sunt si care s`or vandut prin alte orase...

Rares_CRM 29-10-10 16:40

Pune cateva poze sa vedem si noi. :)

HoricutzWSR 30-10-10 10:30

nuu mai am poze...o fost demult rau :D de altfel, singurele poze care le mai am cu lucrari VT de`ale mele le iau de aici de pe forum, de la User CP si Attachements :D din pacate n`am fost inspirat sa`mi pastrez toate lucrarile cum ar fi trebuit, da o face 4tuningu :D

Yackone 01-11-10 09:21

5 Attachment(s)
Am revenit cu poze din timpul executiei:rolleyes2. Momentan nu se intelege absolut nimic din masina.

Rares_CRM 01-11-10 10:01

Arata bine deocamdata. :) Bafta in continuare cu proiectu, asteptam finalul. ;)

HoricutzWSR 19-05-11 10:39

3 Attachment(s)
ceva relativ recent... :D

Gorby 19-05-11 12:03

2 Attachment(s)
^^ Frumos, frumos :-)

Bag şi eu ceva de acum muuuuuuuuuuuuuuuult timp...
Din păcate, poza cu rezultatul final e singura poză pe care am mai găsit-o pe forum. Celălalte au cam dispărut :lol:

lovenady 25-07-12 21:57

2 Attachment(s)
si inca una care a devenit realitate :lol: by me ,doar ca nu are reclame

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning