![]() |
Machetele mele - edymotley
7 Attachment(s)
Salut, M-am decis sa va arat colectia mea de machete scala 1/43, din colectia "James Bond Car Collection", produse de GEFABBRI. Colectia a debutat in 2006 si a ajuns deja la un numar de 99 de exemplare, din care eu detin pana acum 60 bucati. Aceasta colectie incearca sa prezinte toate autovehiculele folosite in cele 22 de filme cu James Bond. Fiecare dintre ele arata o scena din film, incadrata intr-o diorama. Machetele sunt insotite de o revista care prezinta in amanunt vehicolul. Pentru inceput va prezint o imagine de ansamblu a colectiei.
Cu putin timp in urma, celebrul Aston Martin DB5 din seria James Bond a fost scos la licitatie pentru suma de 5 milioane de lire sterline. Aston Martin-ul condus de Sean Connery in "Goldfinger" (1964) este prima masina echipata cu dotari extraordinare, care a si initiat trendul autovehiculelor super-acccesorizate in toate filmele cu James Bond. |
Re: Machetele mele - edymotley
Quote:
|
Bine ai venit!
Superba colectia si de abia astept sa o prezinti mai ales ca sunt cateva oldtimere.Superbe, felicitari.Ai de gand sa achizitionezi intraga colectie? spor la adunat! p.s:motley, de la trupa Mothley Crue?:lol: |
Bine ai venit! imi place colectia ta
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.S.: Atasez o fotografie cu paginile revistei unde sunt prezentate accesoriile speciale ale masinii. |
BIne ai venit super colectie 1/43 numai respect la mai multe peste 99 poate 999
|
Bine ai venit:!:
Astept si eu prezentarile la toate frumusetile pozate:!: |
Super. Chiar eram curios sa vad cat mai multe din colectia James Bond. Locuiesti in afara, sau de unde le gasesti?
|
Daca nu ma insel sunt din UK , numai aici am vazut o gramada de 007 :)! Foarte frumoase si detaliate...
|
In sfarsit te-ai hotarit sa ni le arati mai Edi!:D...Bravo pentru colectie!
Db5 ul arata foarte tare, he he, e prezent si tire slasherul iesit din roata, interesant detaliu. Bafta! |
Machetele din seria James Bond sunt foarte reusite si prezentate foarte original, abia astept sa le vad in mai multe fotografii aici. felicitari pt o alegere inspirata.
|
Frumoasa colectie stimabile. Bafta sa le strangi pe toate 99!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Bun venit.Ai cateva modele care prezinta un foarte mare interes.Succes in continuare:D
|
6 Attachment(s)
Dupa perioada in care BMW devenise masina vedeta a seriei, Aston Martin a revenit echipat cu lansatoare de racheta, mitraliere, dar si cu un sistem ce-l facea invizibil. In filmul “Die Another Day”, cascadoriile au fost inlocuite cu efectele speciale realizate pe computer. Modelul Aston Martin Vanquish folosit la filmarile filmului din 2002 a fost scos la licitatie. Strigarea castigatoare a fost de 144.500 de lire, adica 275.648 $. Multi ar spune ca aceasta suma ar fi fost mai bine folosita pentru a cumpara un Vanquish nou nout, care ar costa "numai" 225.000$. Este un argument fondat, dar daca ne gandim la mitralierele lui Bond, rachetele termo-sensibile montate in spatele grilajului radiatorului, tunurile duble, scaunul ejector si modulul invizibil, acestea trebuie sa valoreze macar 20.000$.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning