![]() |
Contracte vanzare-cumparare
Salut, dupa aproape 1 saptamana de cautat pe internet m-am decis sa scriu aici, asadar daca ma poate ajuta cineva cu procurarea unor contracte de vanzare - cumparare si fise de inmatriculare necompletate?
Am incercat si la tipografii am intrebat si 2 insi care fac astfel de acte si mi a spus ca nu pot sa imi spuna...... asadar poate ma ajuta cineva cu o idee , solutie. Multumesc Rog adminul sa mute topicul daca nu am postat unde trebuia. |
Re: Contracte vanzare-cumparare
cel mai usor parerea mea ar fii sa te duci sa faci un contract si o fisa intre tine si un prieten(asa la misto) si odata ce le ai completate in mana vii acasa cu ele , stergi cu pasta corectoare scrisul si le scanezi...
|
m-am gandit si la asta dar se fac in 3 exeplare (unul alb unul roz si unul verde) iar fisele de inmatriculare trebuiesc facute dintr-un carton subtire......
|
nu e neaparat sa fie fisa dintr-un carton subtire, poate sa fie si pe hartie simpla a4, am inmatriculat peste 20 de masini cu fisa pe hartie si nu a zis nimeni nimic !!
model de fisa si de contract gasesti pe site-ul prefecturilor |
Quote:
Exact asa am procedat si eu! Se gasesc pretutindeni pe internet modele de contracte, fise de inmatriculari...etc... Bagi "search" pe Goagal si gata! :lol: Bafta! |
Quote:
|
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning