![]() |
Sa-mi iau Astra G???
Salut tuturor pasionatilor de pe forum si sa va traiasca Opelurile!!;)
Eu n-am unul cu care sa ma laud dar ma bate gandul sa ma bag la un Astra G. Problema este ca nu stiu prea multe despre mashina asta. Decat ca arata bine. Asa ca v-as ruga sa-mi povestiti si mie ce stiti despre ea. Unde e fabricata, cum merge, ce probleme are, cum "raspunde" la tuning (chip, evacuari, admisii, etc.) .... Plusuri, minusuri si orice informatie este bine venita. Eu vreau ceva in principiu de oras, fara pretentii de lux, care sa fuga cat de cat si pe care s-o mai upgradez putzin estetic si motoristic. Merita sau nu? Sa-mi iau? |
Re: Sa-mi iau Astra G???
Pusesem si io un topic de genul cand aflu cum sa-l gasesc iti dau link :P.
Pana atunci te anuntz ca io am dat comanda azi de fapt ieri ca e trecut de 12 de un astra G am auzit ca e fiabila si din ce poze am vazut pe net e adorabila :P |
recomand astra g cu mot de 2.2 benzina de 147 cp :)
|
https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/20716-astra-clasic-1-4-a.html
Uite ce mi s-a raspuns mie oricum stie cineva de unde sa iau cadrane albe pentru o astra G ? |
sal
daca crezi ca te intereseaza uitate la postul VAND OPEL ASTRA G LUMMA TUNING s-ar putea sa fie ca iti doresti. MERITA SA VEZI. !!! |
recomand ASTRA G cu cea mai mare placere !! e foarte usor de condus ( servo-total) mai silentios decat unele rivale, etc. etc. ( si nu zic asta pt k am asa ceva - dupa cum vezi am si un golf 4 si dintr-omie de incercari tot opelashu l-as alege :D )
|
Am si eu un Opel Astra de vanzare. Arata super! Daca vrei iti pot arata poze ;)
|
l=am comandat nou , cand cautam sh gaseam numai la 9000 din 2002 :P
|
lol ? haha unde frate? =)) eu am adus din Germania OPEL ASTRA G din 2003!!! la putini kilometri .. 7500 euro cu tot cu taxe si vama etc
|
All times are GMT +2. The time now is 05:07. |
- Copyright 2025 4Tuning