![]() |
Jetta mk3 1.8gt
5 Attachment(s)
Dupa ce m-am folosit timp de 3 ani de un golf 3 1.9 tdi care a avut grija de mine cum a stiut el mai bine, m-am hotarat sa trec la ceva mai mare si cum sun fan vw, n-am avut ce alege decat vento!
Prin urmare mi-am achizitionat un vento din 1993, 1.8 gt cu cateva optiuni cum ar fi, 4 geamuri electrice cu modul confort, MFA, faruri electrice, trapa electrica, oglinzi electrice si incalzite, interior recaro, cotiera spate, aeratoare luminate, lampi de citit pe spate si cam atat. Pe langa aceste optiuni masina a mai primit o suspensie sport, niste jante keskin kt1 toate 4 de 9j, faruri hella smoked, triple clare, bari fata spate modificate, evacuare inox cu iesire dubla, o culoare in plus :d , un volan micut raid hp si cam atat imi vine in minte acum. Pun si cateva poze pentru inceput si astept parerile voastre pro si contra bineinteles! |
Re: Vento... noua mea achizitie!
singurul lucru care nu imi place e bara spate in rest e geniala!!!
|
1 Attachment(s)
Nici mie nu imi place bara pe spate dar pana o schimb cu una stock o mai suport asa!
Intre timp am umblat si pe partea audio si mi-am achizitionat un dvd clarion vrx588rusb. |
1 Attachment(s)
Ce zici ceva simplu?
|
1 Attachment(s)
Frumos exemplar! Din fata arata identic cu vento meu doar ca asta rosu are bara eurostyle si al meu are us style dar asta prea putin conteaza.
Uite o poza si cu fostul meu golf mk3, tot rosu, tot cu fata de vento! seamana? |
frumoasa masina...
daca vrei sa pastrezi bara spate ,atunci ti-ar merge ceva pe fata care sa mentina aceeasi stil cu prize de aer daca vrei sa pastrezi bara fata cu prleungire vr6 atunci pe spate ti-ar trebui modelul stock ca sa fie in aceeasi linie daca esti interesat de bara spate stock te pot ajuta eu ,am o bucata noua ,sigilata bafta mai departe |
Multumesc!
Nu ma grabesc cu bara spate, am alte prioritati acum. |
2 Attachment(s)
I-am mai montat bestiei un kit bixenon h4, sa fie fericita
+ ceasuri suplimentare raid hp amber presiune si temperatura la ulei(nemontate inca), si ca sa fie treaba buna am schimbat si toate luminile din interior in rosu sa se asorteze cu ceasurile! |
Quote:
Cat te-au ajuns ceasurile presiune si temp ulei?? (dami un pm) |
este frumoasa . jantele dau foarte bine . la partea din spate nu prea e ok acolo unde e dunga de trecere la culoarea gri . in rest arata f bine .
sa o conduci cu placere! |
Multumesc pentru aprecieri!
Urmatorul upgrade va fi un set de proiectoare lupa cu xenon, adaptate in gilele de jos din bara! Voi pune si poze imediat ce voi finaliza operatiunea! |
1.8gt este 4x100 sau 5x100???
|
4x100.
|
Unde o sa montezi ceasurile? Ai ceva suport pe stalp? frumoasa masina.
|
Pe stalp le voi monta. Astept sa-mi ajunga suportul pe care l-am achizitionat de la un coleg de forum din timisoara ca si tine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning