![]() |
Kitch tuning in NFS Underground
1 Attachment(s)
Pe mine unul ma amuza kitch tuningul. Am facut un Golf cat mai kitch posibil just for fun. Sunt curios sa vad care reusiti sa faceti masini mai kitch ca asta :D. Astept masini de la oribile in sus :D
|
Nu cred ca o sa te bata cineva la asta, esti THE KING OF THE KITCH! :lol: (no offence)
|
4 Attachment(s)
:arrow: :twisted: :twisted:
|
ah... o greseala am facut.. acum vad... am asortat folia cu eleronul... la naiba...
|
:lol: :lol: :lol: :lol: Bine Rosonic... :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
...
|
Desi rosu si verde sunt culori complementare Rosonic takes the crown of king of the kitch. :twisted:
|
frate, vad ca e la moda acum \"kitch-ul\"
tot ce vi se pare voua mai mult sau mai putin in regula, e kitch primul golf e chiar dragut, as face multe ca sa-l am, chiar nu va inteleg, Bestie, ce are Golful ala kitch? stii ce inseamna macar asta? ceea ce ai facut tu la dacia ta, spoilarele alea , in shimb a lui rosonic e kitch :lol: :lol: :lol: |
SpeedFreek.. n-am reusit sa fac o discordanta mare intre culoarea din partea de jos pentru ca mixeaza el automat culoarea aleasa cu culoarea masinii..... nu e independenta..
|
kitch kitch dar var place sa aveti masinile alea asa cum le-ati facut,gratis?
EU unu as vrea ca daca chiar nu imi place mi-o modific eu, nu! |
mai baieti, majoritatea suntem anti kitch. acuma ce facem campionat de kitch? no offence.
|
poate unora le place ce altii considera k e kitch.... :roll:
eu mam saturat de masini kitch...in fiecare zi vad n masini care au iesit din fabrika de kitchuri, si nu vreau sa vad si pe net kitch.... bleah :x :x :x |
hai mai , ca e caterink ce naiba , nu mai am nfs-u ca faceam si eu :D mai ales daca aveam o dacie in nfs :) ce mai faceam ... astept 2-ul..
|
Re: Kitch tuning in NFS Underground
4 Attachment(s)
apropo.....asteptand carbonu' mi-am reinstalat nfsurile shi am shi eu o masina facuta special ultra kitch !!! !! !
|
Re: Kitch tuning in NFS Underground
apai unde e kitch-u la evo ala e ciar nice
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning