![]() |
Car Audio - informatii - intrebari - sugestii
Salut
Am un Golf III si as vrea sa investesc ceva in muzica. Playerul momentan este in standby .. Am vrut sa achizitionez un PIONEER DEH-7200SD dar m-am razgandit. Mai astept si imi iau un 2DIN (inca nu m-am decis asupra unui model anume dar doresc Pioneer.) Pentru subwoofer m-am gandit la un Pioneer TS-W3002D4 (pe viitor poate o sa fie doua) si un Amplificator Pioneer GM-5400T. Bugetul pentru amplificator si sub este de maxim 1600 ron. Va rog sa ma indrumati pe "calea cea buna". Doresc sa raman la Pioneer si produsele sa fie noi ! Pe viitor o sa fie schimbate si boxe de pe usi + amplicator pentru ele. Multumesc anticipat pentru sfaturile si timpul acordat. |
Re: Car Audio - informatii - intrebari - sugestii
|
Pai decat sa dai banii pe FH-P80BT (2din) mai bine iti iei cu aceiasi bani DEH-P88RS II (1din) care e muult superior. Unde mai pui ca este unul dintre cele mai frumoase cd playere.
|
Mersi loop
O sa tin cont de sfatul tau ! Momentan sunt la capitolul Sub+Amp si nu stiu daca este bine ceea ce vreau sa fac :rolleyes2 |
La banii aia poti avea un amplificator JL Audio M1700 si un sub JL Audio 12W3V2D2 in incinta BR.
Vrei sa schimbi doar subul si amplif-ul sau si playerul si difuzoarele? |
Salut Alex
Doresc sa schimb totul pe masina dar incep din spate in fata. |
Ai luat in calcul si material insonorizant ?
|
Da dar acela o sa vina la sfarsit dupa ce termin cu toate modificarile exterioare (haion/usi)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning