![]() |
Opel Manta
2 Attachment(s)
aceasta mashina e un ferarri ieshit din fabricatie cu malformatii...sper sa il fac sa arate k un opel manta b din 78:D
|
Re: asta e rabla mea...pls nu radetzi
3 Attachment(s)
alte poze:D...avetzi de ce rade momentan;)
|
Re: Opel Manta
aditu de jos se pleaca dak vrei sa faci cariera.masina mea sa dus draq da scoatem ceva din a ta.scoateo mai repede sa terorizam iar orizontu:)))mai vb
|
cam cat te-a costat sa ii faci tabla?
|
poi.....sa incepem cu inceputu'...in ktzi bani e manta prietenului tau??:?:
|
e luata de la un prieten kre a lasat'o in paragina,ce detalii doresti..mai am un prieten kre are un bmw din 71 cu portiere tot fara rama...shi m'a costat km 1000 de euro sa ii fac tabla...shi ink mai am portbagajul....de aranjat...8)
|
cu usile nu ai probleme? parca se vede lasata usa in poza ca si eu am probleme la a mea
|
deocamdata sunt lasare,si sper sa le ridik oleak...dar la orice mashina in 3 portiere se lasa din balamale din cauza greutati....shi am o intrebare la tn....nu cumva ai o pereche de faruri originale??
|
psiho....spor la treaba....multa bafta , tine`ne la curent !!!
|
3 Attachment(s)
faruri Dacia din cate am inteles si stopuri urs(asa le-a pus fostul owner, nu actualul) ;)
poze calde de 7 ore:oops: |
poi...shi eu i'am pus faruri de dacie....:))....dupa ce o revopsesc o sa pun nijte poze......
|
cred k o sa mai pun nijte poze intr'o saptamana sau o luna maxim......pana atunci........se lucreaza la ea......:twisted:
|
bafta multa... ce motorizare ai..si(dk e cazul) ce vrei sa-i pui:wink:
|
bafta dragutza masina....
|
mai am o groaza de munca la ea , dar si cand va fi gata va fi gata si bugetul meu . dar se merita .
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning