![]() |
AudiA4
6 Attachment(s)
Motor 1,6 benzina 101 cp,270000km,motoru trage excelent chiar la km astia,suspensie sport,instalatie bi-xenon,geamuri el fata,trapa,jenti pe 17 toba sport,achizitionata cat de curand
|
Re: AudiA4
foarte bine arata masina:P
sa o stapanesti sanatos |
frumoasa masina am vazut-o prin oras de cateva ori...nu imi prea place mie bad-u da na este alegerea ta....:-) sa ai parte de ea...
|
frumoasa rau
trebuia sa o lasi in 2 culori,dadea foarte bina si totusi ramane mai rar:D sa ai parte de ea,pacat ca o vinzi masini foarte bune,fiabile ar merita un motor de 1.8 macar sau un tdi de 1.9 legat de bad boy eu zic ca ii ok,nu ii stilul la audi dar merge;)poate pui o bara fata de S-line si atunci va fi si mai si:X cu mici detalii iasa ceva si mai superb(ex faruri clare cu lupa...fara angel) |
trabuia sa lasi jantele cu gri sau sa polijez buza deadea mult mai bn :D..in rest frumoasa masina bafta in continuare cu proiectu..
|
1 Attachment(s)
foarte dragutza masina bad boy seamna foarte mult cu ink un audi tot din tm posibil sa l stii e tot negru an ca si al tau....pe proprietar il cheama felix il stii????asta e masina lui
|
Quote:
sunt mai multi prin oras.. |
nu stiu care mai e stiu doar ca asta care parcheaza la agip e varumeu :Peu sunt din oradea d aia ziceam ca il stiu scuze d offtopic spor la treaba cu masina
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
adica si eu am avut un b5,eram total multumit dar am zis sa iau ceva mai noi si imi trebuie un diesel(a4 era benzina 1.8) si eu imi bat capcul cu 320d.... bafta cu audiu,masini spectacol la toate capitolele(fiabile,merge tunarit,aspect etc..) sa ne auzim cu bine si poate ne alegem cu cate un e46:D (daca nu deranjez iti arat si eu ex bijuteria) |
Quote:
|
Quote:
am schimbat si eu cateva masini in gama nemteasca dupa vw si audip...apoi opel normal ca urma bmw:D mercedes nu imi place absolut de loc... inca odata sa ai parte de masina si gandeste-te bine ca ii pacat sa o dai pe un pret de nimic ca sunt masini foarte ok la toate capitolele hai sa vedem ce mai iasa din masina:X bafta |
Quote:
|
Quote:
numai el poate... va intelegeti sa iti dea fiscalul ca nu are datorii si maideparte tu faci restul dar pana nu te rezolva cu asta nu poti face mai nimic |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning