Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Probleme Jocuri (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/215445-probleme-jocuri.html)

..::AnDy007::.. 20-10-10 16:58

Probleme Jocuri

Aici puteti posta probleme voastre in materie de jocuri
RASPUNDE CINE STIE LA INTREBARI FARA COMENTARII PROSTESTI!
ps: Fara SPAM / FLAME / OFFTOPIC

....incep eu:
Am luat jocul TRANSFORMERS war for cybertron.Il instalez,il cracuiesc il joc,toate bune si frumoase pana inchid jocu...ok...vreu sa mai joc,intru chapter select,imi selectez si personajul(am incercat cu toti3) si imi iese din joc fara o eroare fara nik...stie cineva cum se rezolva?

JuST_GiuGiu 20-10-10 18:49

Re: Probleme Jocuri

Am avut si eu aceiasi problema ca si tine .....
Rezolvarea are doua variante:
-schimbi crack-ul deoarece are buguri
-ia alta varianta de la transformars ca sa nu mai ai alte neplaceri pe viitor(asta am facut eu)

..::AnDy007::.. 20-10-10 18:56

incredibil da si-a revenit de la sine....nu stiu ce a avut:)...thanx anyway

sYdanyel 26-10-10 09:57

2 Attachment(s)
salut la toti! am o problma cu nfs mw.. l`am instalat am mutat crackul si cand intru in el imi apare poza de mai jos , am facut un print si la performanta pc`ului meu .. va rog sa ma ajutati ms.

..::AnDy007::.. 26-10-10 14:31

tre sa ai imaginea montata si sa dai pe SAFE HIDER de mai multe ori ca sa iti mearga

sYdanyel 26-10-10 19:31

multumesc :* , dar problema era alta ! , nu era cracul bun! mi`am luat unu nou si a mers.

..::AnDy007::.. 26-10-10 20:29

ehh te-ai descurcat u;)

1l3g@l 01-11-10 16:10

salutare tuturor.
am si eu o problema la nfs shift....imi merge cam sacadat si ma incadrez in cerintele minime ale jocului...nush ce are...as vrea sa joc jocul cat de cat oe medium...si pe low imi merge putin sacadat.
ce as putea sa fac? sa incerc un alt crack?
stima
dan

..::AnDy007::.. 01-11-10 17:24

pai ar putea fi de la placa video...si incearca sa cureti cumva calcu daca ai sarit de garantie...adica sa ii scoti carapacea si sa il sufli cu putere(nu cu gura mey,cu un compresor deala special).Tata a facut asa ceva si mergea mai bn calcu...acum nu stiu incearca si alt crack dar verifica totusi si cat spatiu ai in partitia in care ai instalat jocul....poate o fi de la asta....bafta

1l3g@l 02-11-10 17:49

de curatat l-am curatat aseara ca am o ptoblema cu ramii...pe hdd nu am treaba...e de 500G.....m-am gandit sa imi cumpar o placa video mai buna dar ca sa ii fac klumea imi trebe vro 5-600 lei...si nu dispun de atatia bani
app...unde gasesc tub cu aer comprimat?...in magazin zic...dar si pe net poate fi

..::AnDy007::.. 16-11-10 14:55

NEED FOR SPEED CARBON,incerc sa iau save il bag la doc and setts si fac folder exact asa cum scrie la instructiuni si imi zice unable to load....PLS HELP

CraZzy_K1D 01-12-10 19:54

1 Attachment(s)
Am descarcat si eu GTA VC si am 2 probleme
1.Orice crack as baga tot imi cere Cd-ul 2
2. Cand incerc sa modific Gta3.img imi da eroare

Poate cineva sa ma ajute ?

TFK 01-12-10 20:10

baga in daemon cd2 si incearca sa il joci acum
iar cu img tool, dai ctrl+alt+delete si da'i la procese, vezi daca gasesti vreun exe de la vc, si dai end process , incearca dupa ;)

CraZzy_K1D 02-12-10 12:58

eu vreau un crack care sa faca jocu sa mearga fara cd 2 pentru ca stiu si eu ... nu sunt chiar asa de prost :| .......si in task manager nu este nimic m-am uitat inainte sa postez .. :) deci pe scurt am incercat ce mi-ai spus tu :) altcv ?

..::AnDy007::.. 02-12-10 16:39

nu e chiar legata de jocuri dar chiar am nevoie de ajutor.Mi-am uitat parola de mess si incepe o istorie lunga.DAR am incercat sa ma loghez pe YMail si dupa mai multe incercari am reusit.Dar am luat niste programe naspa de pe net si acum cand vreau sa deschid messu imi apare o sec si se duce in bara de jos inapoi.In fine am incercat sa sterg programul si cu control panel si cu tot si nu a mers dadea eroarea cu full-or write protected.:((please help cine stie sa sterg programe deastea ca sigur au virusi

All times are GMT +2. The time now is 18:37.

- Copyright 2026 4Tuning