![]() |
Masina noua
Intentionez sa-mi cumpar o masina noua pentru servici, care va parcurge minim 60.000 km pe an. Trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: berlina, consum decent, sa fie comfortabila si preferabil sa aibe cutie automata.
Nu vreau Fiat/Alfa Romeo/Lancia fiindca aici sunt prea multe. Eu m-am gandit la Lexus IS 220d manual/250 automat, Citroen C5/C6, Mercedes-Benz E 250 CDI, Toyota Avensis, Volvo S60/S80. Pret maxim: 45.000 € De Audi nici sa nu aud, ca am avut un A4 2.0 TDI 170CP nou si deja la 15.000 km nu imi mergea sistemul Start&Stop, far xenon schimbat fiinca nu mergea, iar indicatorul de combustibil indica 0 litri mereu! Voi ce imi consiliati? Alte idei? :D |
Re: Masina noua
E-klasse, pentru design si comfort.
|
Saab 9-5 / 9-4?
E foarte buna ideea ta cu Citroen C6, dealtfel. |
bmw 320d
|
M-am gandit si la Saab 9-5, am fost la dealer si am analizat masina cu atentie. Nu imi place consola centrala, in schimb e faina.
Citroen C6 merg zilele astea sa o vad si o sa-mi fac o idee. C5-ul il cunosc destul de bine, insa prefer sa vad diferenta fata de "fratiorul mai mare". Masinile nemtesti au inceput sa ma lase rece, de aia nici nu am scris 320d. Nici E-ul nu am vrut sa-l scriu dar am o oferta f. buna: E 250 CDI 204CP - Negru metalizat - Cutie automata - Piele, navigatie prof., DVD, TV, trapa solara, PDC cu camera video, scaune incalzite-ventilate-electrice, etc. 42.000 € - KM0 |
Cea maii buna alergere Mercedesc E-220 ! :)
|
Dar de Jaguar XF ce spui?
Niste masini superbe din toate punctele de vedere:D |
uite te dupa bmw 520d sau 320d [ as prefera mai mult 520 ] lexus doar daca e sa fie is250 , la mercedes evita modelul e250 [ probleme cu injectoare si cutie ] , ori un e220 ori un e320 cdi , vad ca esti din alessandria , la torino nu ai gasit nici o oferta? si eu caut o masina cu un buget de maxim 40-50 de mii de euro !
|
Quote:
Oferte sunt destule, dar eu am pe cineva care imi aduce din-afara. Am fost sa vad C6-ele dar nu prea m-a incantat. Mi-au placut scaunele ce-i drept... |
Quote:
|
cautand niste informatii pe forumuri din afara , am gasit topicuri unde oamenii se plangeau de injectoarele de pe motorul de 2.2 diesel , modelul in cauza era c250 blue efficiency , presupun ca e250 cdi are acelasi motor nu? de asta am zis !
Aici am gasit infoul : http://www.carsuk.net/mercedes-bluee...ctor-problems/ eram si eu interesat si entuziasmat de noul c250 cdi , pana am dat de acest articol , mai interesante sunt si comentariile facuta de catre diversi posesori de c220 cdi , c250 cdi , e220 cdi si e250 cdi ! |
Citroen C6. pt placerea de a conduce ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning