![]() |
Sunt si ceva vanatori pe forum?
Intreb pentru ca ma pasioneaza acest "sport" sa ii spun asa.Desi nu am varsta necesara pentru permis port arma,urmaresc cu interes la tv,net o vanatoare frumoasa,si ascult cu drag povesti vanatoresti si peripetii:lol:,ce sa mai vorbim despre carnea de vanat care este realmente delicioasa.
Asa ca am o simpla intrebare:Sunt si ceva vanatori pe forum? Si daca da,sa ne impartaseasca si noua ceva povesti vanatoresti.:D |
Re: Sunt si ceva vanatori pe forum?
5 Attachment(s)
Am ramas doar la stadiul de pescar fiindca nu ma atrage desi tata este vanator de peste 15 ani la asociatia Diana din bucuresti.
Are la activ de la gainuse de balta pana la porci mistereti. Iti pun catev poze cu posibile crime care imi tot apar in spatele casei la tara de multii ani dar pe care nu are voie sa le impuste ca altfel iam jurat ca il impusc si eu. |
4 Attachment(s)
Si inca vreo 2-3 poze de langa dunare prin zona oltenita.
|
|
Foarte frumos.Vanatoarea e o pasiune minunata.Cand pandesti acel animal si sti ca peste cateva secunde va fi mort,cred ca e o senzatia nebun de placuta.Insa vanatoarea e un sport nobil.Braconaju e oribil:D
|
oricat de nobila ar fi vanatoare, nu as putea sa o fac. Acum depinde si ce vanez, ca daca e vorba de ciori, cu a mai a dracu placere:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pentru ca te-ai dat de gol, sadicule :lol:, puteai sa spui si tu ca te pasioneaza alte lucruri la vanatoare, nu ca senzatia cea mai placuta pe care ti-o ofera acest 'sport' este sa ucizi, criminalule.:oops:
|
Quote:
|
O fi nobila vanatoare dupa unii... dar cu siguranta nu e "sport" nobil. Fiecare cu pasiunea lui si nu am nimic cu cei care vaneaza, dar eu nu vad absolut nicio legatura intre aceasta indeletnicire si sport.
|
Quote:
La pescuit e altceva, ca acolo victima nu trebuie sa moara neaparat, este eliberata, cum se face la concursuri, etc. Deci chiar daca nu e sport in "litera legii" macar nu faci victime aiurea :evil: |
Ar merge o vanatoare cu bile de paintball :lol:
|
2 Attachment(s)
Nu frate, cu asta. De asta am si luat jucaria asta, sa fac vanatoare ecologica :twisted::twisted::twisted:
|
mai pierdut hondaru`le :))) e un aparat foto nu?? (scz dar e prima oara cand vad asa ceva )
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning