Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad.html)
-   -   Ieseala SRS la Munte:D (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad/215128-ieseala-srs-munte.html)

TaZzY E30 19-10-10 11:08

Ieseala SRS la Munte:D

Dragii mosului,
Tocmai ce am vorbit cu leo SR si,avand in vedere faptul ca el nu poate intra pe forum ,m-a rugat pe mine sa va propun urmatoarea chestie:
Un weekend la munte,plecarea fiind dupa intrunire(adica vineri seara )si sa ne intoarcem duminica.
asteptam pareri,opinii,pe acest topic:D

Tank 19-10-10 12:01

Re: Ieseala SRS la Munte:D

care weekend?

green_e30 19-10-10 12:26

eu pana pe 25 luna asta nu dispun de niciun ban:lol:...dupa...fortza boss....eu vin oricand ...:D!!!

R3d_light 19-10-10 16:42

hmm... greu de zis... intai sa vad daca am bani, dupa cum fac cu timpu si apoi sa mai iau pe cineva (sex feminin) cu mine:D... deci indecis la cap asta... am uitat: unde anume:D?

TaZzY E30 19-10-10 17:56

Vom vorbii vineri pe larg.SR zicea sa inchiriem o cabana ceva.....

Tank 19-10-10 18:00

mergem cu cortul k si asa e cald afara :P ...stai asa ca yo nu am cort.. vin cu presu.. lasand gluma la o parte.. yo zic de busteni.. e frumos. cred k e singura statiune montana unde ma simt la munte :D

green_e30 19-10-10 19:39

am pe cineva la busteni chiar aproape de padure&stuff cu o cabanuta chiar foarte marfa putem avea muzica gratare orice ca nu ii deranjeaza si pret foarte foarte mic gen pentru 3 camere adica vreo 12-14 locuri aprox 140 ron pe noapte gen 40 lei/camera !!!
Daca vreti ziceti si se face:D!!!
Si daca e poate pune si mai multe paturi:twisted:!!!

P.S.:Tineti minte 40 ron / camera nu persoana

R3d_light 19-10-10 21:02

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3741050)
am pe cineva la busteni chiar aproape de padure&stuff cu o cabanuta chiar foarte marfa putem avea muzica gratare orice ca nu ii deranjeaza si pret foarte foarte mic gen pentru 3 camere adica vreo 12-14 locuri aprox 140 ron pe noapte gen 40 lei/camera !!!
Daca vreti ziceti si se face:D!!!
Si daca e poate pune si mai multe paturi:twisted:!!!

P.S.:Tineti minte 40 ron / camera nu persoana

mama cat ash vrea sa vin... si yo cunosc pe cineva in busteni doar ca e casa extrem de mica strada ff ingusta si daca ne ducem si 7 masini sigur le gasim pe pana... si hai ca, casa chiar daca e mica ne inghesuim putin insa curtea e atat de mica ca nici n'avem loc sa ne mishcam intre noi:)))

Avi8er ® 20-10-10 18:05

maine am o Roma de dim, vineri seara s-ar putea un Chisinau(nu e ceva sigur), sambata o Larnaca ma intorc la 12juma noaptea si luni un Munich dp masa... daca se poate un alt weekend ar fi perfect :-P:lol:
Va pupa Jeanel :lol:

TaZzY E30 20-10-10 18:35

nu in week asta.....vedem ...era de idee,sa vedem parerile voastre pro/contra:D
se va tine sigur

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning