![]() |
E36- TM 14 MIO
4 Attachment(s)
Am decis sa va prezint noua mea pisicuta 316 (momentan) din 94
ca dotari: - geamuri electrice - oglinzi electrice - abs,servo -eleron m-tehcnik 2 -scaune M -ceasuri M schimbari majore deocamdata nu a avut decat am montat niste xenoane si am infoliato planuriile de viitor - as opta pentru un 2.5 ( ce oferte imi facetzi ? ) - pachet de M complet - alte jante - si suspensie Toate sper in viitoru apropiat ! Pana atunci astept pareri sugesti .... ps: am facut topicu pentru useru "14MIO" a lui este masina ... |
Re: E36- TM 14 MIO
arata bine bine,ingrijita matza la viata ei! cre' ca a stat numa'n casa!;) pai daca te tin buzunarele sa-i faci ce ai enumerat tu acolo o sa fie beton! bafta cu ea!!
|
Frumoasa pisicuta!Sa o stapanesti sanatos!In viitorul apropiat ca jante, opteaza pentru un model ///M de E36 pe langa pachet.In rest Idle liviu tex....si fara incidente!
|
dragutza mata.sicer as da jos ///M-ul de pe portbagaj, fiindca nu cred ca pacaleste pe careva.si jantele ar trebui schimbate.cu alte jante i s-ar schimba repede look-ul, dar toate astea in functie de fonduri, bine-nteles.spor cu masina:!:
|
ingrijita si cu bun gust..
scapa de ///M ala , usor usor .. niste jante .. vad ca vrei sa i pui alt motor .. am un 2.0 vanos daca te intereseaza vreodata.. si esti hotarat.. in rest.. bani sa fie .. ca idei .. sunt o gramada |
Quote:
ps: Nu imi merge useru sa postez nu stiu de ce, asca lasami te rog PM la useru acesta ms mult ! In rest multumesc tuturor pentru pareri, da M acela va disparea, deocamdata sunt in cautare de motor si niste suspensii dupa vor urma si niste jante daca ne mai permite bugetu. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning