![]() |
Fenomenul Griffo
Dragi baieti, multi cred ca-l cunoasteti pe Griffo ... nu-i stiu numele adevarat asa ca-l numim asa :-)
Am deschis acest topic deoarece pe multi i-am auzit intreband "stii unde sta griffo ?" "cine e griffo asta de spune la toti ca-i taie?" si intrebarile pot continua :-) Domnul Griffo a facut-o de oaie, povesti precum "pozat prietena unui baiat cu motivul ca va publica fotografiile in reviste/site special dar le-a pus pe facebook iar la cererea acestuia sa le scoata l-a injurat si a zis ca-l taie", se da mare la lume ca el a venit cu platforma care transporta M5-ul Turbo :-), se da mare ca el cunoaste pe X si Y dar ei au spus clar ca nu-l cunosc ... Pana acum am intalnit peste 10-15 persoane care vor sa-l intalneasca face to face dar el este atat de inteligent incat se volatilizeaza de fiecare data cand cineva il invita la o discutie serioasa pentru a clarifica situatiile neplacute generate de el ! :-) Acum nu ramane decat sa-i las pe cei care inca mai au cont aici sa-mi dea dreptate sau de ce nu sunt dispus sa raspund si la eventuale intrebari (contradictorii chiar) Cheers :-) |
Re: Fenomenul Griffo
He he toata lumea cred ca a auzit de el... E un mic fenomen... si tot timpul gasesti cate ceva care sa te enerveze la el... si nu ca ai cauta acest lucru... ci doar vine de la sine:))... am auzit si am primit si eu cateva injuraturi din partea stimabilului... e interesanta atitudinea lui ca fotograf... om care face fotografii pentru o fata si nu i le da... asa ceva nu se face...
Imi doresc sa il vad fata in fata "sa-i strang mana". Sunt multi care isi doresc asta... Join the fun club |
Pun eu mana pe el,gunoiu dracu ! sa vezi atunci distractie maxima :)) O sa vina randu lui sa fie pozat
|
Dar vai, si eu care credeam ca sunt singurul pe care il ameninta praffo ca vine in Bucuresti si il taie si il scoate din casa si toate cele.
Personal, am renuntat sa imi mai bat capul cu el. A luat foc ca i-am zis ca ce hal de fotograf editeaza pozele in ... PHOTOSCAPE ! :)) Imi pare rau ca nu mai am mesajul pe care i-l adresasem, cine ma are pe fb posibil sa fi vazut. In linii mari, stau cu frica in san sa nu vina sa imi bata griffo la usa. Si nu sunt singurul. Propun sa sunam la 112 sa ne bage in programul pentru protectia martorilor. Depunem toti marturie impotriva lui Griffo, acuzarile fiind penibilitate peste limita normalului si tupeu supraomenesc. Cine e cu mine ? P.S. postul de mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare. oare ? |
eu ma multumesc cu o adresa a individului pe PM
|
Nu cred ca rezolvi nimic cu violenta. Nu merita efortul. Cu prostii nu te incurci. Mai distractiv ar fi sa nu mai iasa nimeni cu el la poze. Sa vedem dupa unde isi mai exercita talentul.
|
m-a jignit,m-a amenintat,trebuie rezolvata problema
|
Niciodata nu m-am bagat la el la discutii... Dar peste tot unde l-am identificat era scandal si de fiecare data m-am mirat cat tupeu poate avea.
|
si pe mine m-au intrebat destui de el :lol:
fiecare stie cum arata griffo, pe ficare dintre noi a enervat cu ceva, asta cu siguranta :lol: si eu l-am crezut intr-un timp baiat valabil, dar nu e chiar asa ii place sa se afirme mult prea mult...... pacat, sunt evenimente la care vrei sa te duci ... si sa stai cu frica-n san ca e posibil sa dai de unu si altu :lol: modestia si bunul simt e bratara de aur |
Quote:
|
Quote:
|
Interesant topic :lol: un Up de la mine, ca sa fiu la curent cu ceea ce se discuta aici.....anul trecut era un tip destul de treaba......ce i-o fi venit sa se ia de toata lumea ???
|
Mda... Tare numele topicului! :lol:
Inamicul forum-ului nr. 1. Ar trebui facut un poll. Cine vrea sa-l bata si cine nu! Am auzit multe reclamatii la adresa lui. Si pe mine m-a jignit odata dar si-a cerut scuze apoi si l-am iertat. Chiar devenise iritant intr-o vreme. Cel mai bine ar fi sa intre personal pe acest topic si sa raspunda pentru vorbele adresate tuturor. |
frate mancaaaa.... deci asta a pus capaaaccc..
intra pe mine pe mess si incepe cu amenintari si jigniri, ca face el, ca drege el.... zice ca lucreaza la Luca-Motorsport, tare mi-e ca ma duc pe acolo sa vad ce se intampla nu aveam nimic cu el pana asta seara............. :twisted: |
A zis ca noi oamenii de rand nu stim cine este el, pe altii ca-i taie :lol::lol::lol::lol::-)
Sa nu uitam ca intodeauna o umila scuza e mai apreciata decat un orgoliu prostesc care doar te face si mai mult de ras ;) Evident nu suntem toti cretini de am postat aici, si el desteptul ... ar fi bine sa-si faca o analiza completa a caracterului si sa revina in civilizatie asa cum se cuvine ! |
All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2025 4Tuning