![]() |
17 Oct: BMW E36 Get Together - no.1 Alba Iulia
Duminica 17 Octombrie 2010 in localitatea Straja jud. Alba Iulia intrunire intre pasionatii de BMW E36 din zona.
Facem recesamant la pisici :-) |
Re: 17 Oct: BMW E36 Get Together - no.1 Alba Iulia
Quote:
...cine stie ce vreti sa faceti voi acolo ...:censored: |
Quote:
|
22 Attachment(s)
Locatia se afla la 6 km de Alba pe serpentinele unde se tine VTM-ul de la Straja. Drumul e foarte buna,zona nu e necirculata prea mult,nu ne deranjeaza nimeni. Tema este e36 dar sunt asteptati toti posesorii Bmw,de la mic la mare.. Adunarea e facuta putin la repezeala,dar sper sa iasa bine..daca ne adunam cativa nebuni sigur va iesi ceva misto. Sper sa tina vremea cu noi si sa nu ne ude sau sa ne inghete prea tare,daca nu vom gasi un adapost sa stam la o poveste.
|
Prezent 100% !! ma gandeam ca numai e36 au voie,dar bine ca am citit....:D
|
La cum se anunta vremea cred ca o sa stam mai mult prin cetate pe unde zicea Muican ca e ciorba de fasole buna :-P
|
Quote:
Quote:
|
ma gadneam si eu... :) conteaza marca nu modelul! defapt si tu esti cam la la mijloc :P si e36 si e46 .... Suna bine ciorba aia :D
|
...pana la urma,ne-am speriat de vreme ! trebuia sa mergem ca vremea a tinut cu noi ! :cry:
|
am observat si eu pe la 1 cand eram in drum spre cluj vremea era destul de frumoasa,dar deja era anulata treaba..Nu ai ce face,pe vremea asta... s-a cam dus vrajeala , eu veneam oricum dar..singur ce sa fac..
|
Gasesti pe HD-DEva poze de la intrunire.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning