Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Ajutor va rog!!! (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/214044-ajutor-rog.html)

SpeedClass 13-10-10 18:35

Ajutor va rog!!!

Salut,de la tot reparat,mecanica si etc cu mana plina de vaselina si ce mai este pe acolo am fata la masina patata de ulei vaselina etc,fiecare cum s-a atins de ea sau cum a pus mana
Cu ce pot scoate petele astea de pe vopsea????Multumesc!!!!

GEO GR 01 NVN 13-10-10 18:58

Re: Ajutor va rog!!!

si mie mi-au ramas urme ca ale tale...am incercat sa le iau dar nu vor.pe viitor protejeaz-o cu ceva:D

SpeedClass 13-10-10 20:23

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 3724775)
si mie mi-au ramas urme ca ale tale...am incercat sa le iau dar nu vor.pe viitor protejeaz-o cu ceva:D

Trebuie sa existe o ssolutie sa scapam,dar poate suntem singurii cu masini albe:P

rdy4ever 14-10-10 15:51

Quote:

Originally Posted by SpeedClass (Post 3725021)
Trebuie sa existe o ssolutie sa scapam,dar poate suntem singurii cu masini albe:P

eu am avut masina de serviciu unsa cu vaselina "cap-coada" de un vecin binevoitor caruia nu-i convenise unde parcasem. era un seicento alb. si dupa ce l-am luat pe vecin de cap si l-am dat de vreo doua ori de masina, i-am dat termen 2 ore sa o faca boboc. cumva, cumva a reusit el, ca dupa 1 ora era spotless:) Da nu mai am obrazul sa-l intreb cu ce a spalat-o, dar mirosea a motorina din cate imi amintesc...

Thomas Everywhere 14-10-10 17:32

si eu am atins-o cu mainile murdare, culoare alb boreal si nu mai iese, nu am incercat cu acetona...incearca cu acetona si vezi daca se ia.

roby1992 14-10-10 17:34

Du-te si tu intr-o spalatorie profesionala poate se rezolva!

SpeedClass 14-10-10 19:42

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3727221)
si eu am atins-o cu mainile murdare, culoare alb boreal si nu mai iese, nu am incercat cu acetona...incearca cu acetona si vezi daca se ia.

Tot alb boreal si eu :(( :(( :(

Marian06tzw 14-10-10 21:23

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3727221)

da dai cu acetona sa vezi cum se matuieste si apoi sa vezi circ
spalo frate cu pur de vase si o sa fi uimit

SOLENZAXJG 14-10-10 22:13

Pur de vase sau axion iara super tare dar cu PUR ii 100%

SpeedClass 15-10-10 00:18

asa o sa fac,o sa va zic rezultatul!!!

SOLENZAXJG 16-10-10 08:20

Eu prima data imi spal masina numa cu apa dupaia o spal si cu PUR si dupaia ceara ca noua arata masina.Si la tine o sa iasa petele alea sigur;)

SpeedClass 16-10-10 16:58

[QUOTE=SOLENZAXJG;3730828]Eu prima data imi spal masina numa cu apa dupaia o spal si cu PUR si dupaia ceara ca noua arata masina.Si la tine o sa iasa petele alea sigur;)[/QUOO sa incerc Solneza,dar momentan afara ploua de rupe,si nu am chef nici sa ma uit pe fereastra,dupa ce incerc va spun rezultatul.Ms!

SOLENZAXJG 18-10-10 15:11

Incearca ca iese treaba buna;)Eu chiar sambata asta am spalato tot asa cu PUR super,numa pacat ca nu am poze:D

All times are GMT +2. The time now is 21:43.

- Copyright 2026 4Tuning