![]() |
O ultima intalnire pentru acest an
Haideti sa incercam sa terminam anul cu o intalnire serioasa, in Bucuresti. Poate ne adunam destui cat sa formam o caravana si sa defilam putin cu batranele doamne. Facem si poze etc.
Intalnirea va avea loc pe data de 20 Noiembrie pica intr-o Sambata ,locatie : Academia Militara zona Razoare in Bucuresti ora 12:00 . S-au inscris deja cel putin 16 oltence care vor participa 100% . Am zis sa scriu si aici pentru ca sunt multi care nu au cont si pe forum ******si poate doresc sa vina si ei la intalnire . Haideti sa incercam sa aratam ca pasiunea pentru aceasta masina nu s-a stins si sa venim in numar mare la aceasta intalnire de sfarsit de an . |
Re: O ultima intalnire pentru acest an
dak iau itp pana atunci ma inscriu si io:D
|
Nu se baga nimeni?
UXD - stai linistit sunt altii fara itp si fara asigurare care merg..;) o sa fie coloana de masini ;)mare si te mascam bine :D |
Ploiesti-ul va fi acolo!:twisted:
|
Stiu ca voi din Ploiesti veniti , dar vroiam sa vad daca ne viziteaza si Craiova ....
|
Quote:
|
Laure ar fi bine sa poti veni ... poate mai gasesti niste baieti doritori sa mai vina si ei ;)
|
Quote:
|
Petrica esti bine venit doar ai avut oltcit .. Intalnirea este pentru fostii propietari si actualii propietari de oltence..
|
mai stie cineva ceva de intalnire ?
|
1.Kft - minim o masina
2.DanMk 3.Danuts Bratosin(??) 4.Madwolf(??) 5.Iulica 6.AdyAero 7.Plumber 8.B3lzh3bout 9.ErickE DB 10.gyorgyoda(??) 11.rabbitdani 12.Cojones2Good 13.meme(??) 14.zephirus(???) 15.Pupa 16.lascone acesti oameni s-au anuntat pe forumul oltcit Intalnirea s-a mutat pe data de 21 Noiembrie locatia ramanand aceeasi . Asteptam confirmarile tutror si eventual noi oameni care vor sa participe. Nu lansez invitatiile catre cluburile aircooled pana cand nu stiu clar daca voi chiar vreti sa veniti. |
eu am un oltcit si vreau sa vin
|
Quote:
|
Misto initiativa ... :)
|
prezent si eu dar din pacate fara oltcit ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning