![]() |
Injectie pe tico
A incercat cineva sa puna injectia de pe matiz pe Tico?? Teoretic sunt aceleasi motoare, difera admisia, cred....
|
Re: Injectie pe tico
Teoretic se poate ,practic mai bine iei un motor de Matiz si-l transplantezi pe Tico .Va fi o problema la capota din cauza galeriei de admisie !
|
da, la treaba cu intratu sub capota nu m-m gandit.... probabil se poate gasi o solutie. Ma intereseaza daca se potriveste galeria de admisie pe chiuloasa motorului ca restul e "cancan". Nu vreau sa schimb motorul pentru ca asta anu trecut l-am segmentat si nici nu vreau sa ma intrebe de sanatate la verificare despre seria motorului
|
Practic mai bine iei chiuloasa cu tot cu admisie si toata electronica dupa matizul donator, pt ca la matiz exista doua tipuri de aprindere cu delcou si fara respectic cu injectie simultana sau secventiala.
|
Asta nu am stiut-o cu aprinderea... Clar ma intereseaza cea cu delco, ca altfel trebe sa-i pun senzor pe volanta si ala-i cam greu de nimerit.
Intrebarea mea este... se potriveste chiuloasa de matiz pe blocul de tico?? |
pt ce sa pui injectie pe tico? Ca sa ai consum de 9-10 in oras?
|
Quote:
a trebuit doar omologat. sunt sanse sa poti face si tu la fel dar cea mai buna varianta ii a lui topser |
Quote:
|
Quote:
|
A facut cineva asta pana la urma?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning