Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Injectie pe tico (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/213925-injectie-tico.html)

tm86srg 12-10-10 22:06

Injectie pe tico

A incercat cineva sa puna injectia de pe matiz pe Tico?? Teoretic sunt aceleasi motoare, difera admisia, cred....

topser 13-10-10 18:57

Re: Injectie pe tico

Teoretic se poate ,practic mai bine iei un motor de Matiz si-l transplantezi pe Tico .Va fi o problema la capota din cauza galeriei de admisie !

tm86srg 13-10-10 21:17

da, la treaba cu intratu sub capota nu m-m gandit.... probabil se poate gasi o solutie. Ma intereseaza daca se potriveste galeria de admisie pe chiuloasa motorului ca restul e "cancan". Nu vreau sa schimb motorul pentru ca asta anu trecut l-am segmentat si nici nu vreau sa ma intrebe de sanatate la verificare despre seria motorului

TheEnZo 19-10-10 17:12

Practic mai bine iei chiuloasa cu tot cu admisie si toata electronica dupa matizul donator, pt ca la matiz exista doua tipuri de aprindere cu delcou si fara respectic cu injectie simultana sau secventiala.

tm86srg 20-10-10 19:30

Asta nu am stiut-o cu aprinderea... Clar ma intereseaza cea cu delco, ca altfel trebe sa-i pun senzor pe volanta si ala-i cam greu de nimerit.
Intrebarea mea este... se potriveste chiuloasa de matiz pe blocul de tico??

georulz 22-10-10 10:27

pt ce sa pui injectie pe tico? Ca sa ai consum de 9-10 in oras?

STREET 23-10-10 16:15

Quote:

Originally Posted by tm86srg (Post 3725165)
da, la treaba cu intratu sub capota nu m-m gandit.... probabil se poate gasi o solutie. Ma intereseaza daca se potriveste galeria de admisie pe chiuloasa motorului ca restul e "cancan". Nu vreau sa schimb motorul pentru ca asta anu trecut l-am segmentat si nici nu vreau sa ma intrebe de sanatate la verificare despre seria motorului

seria ii pe blocul motorului eu am alt bloc motor si nu am avut probleme
a trebuit doar omologat.
sunt sanse sa poti face si tu la fel

dar cea mai buna varianta ii a lui topser

Bryan 23-10-10 16:27

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 3740572)
Practic mai bine iei chiuloasa cu tot cu admisie si toata electronica dupa matizul donator, pt ca la matiz exista doua tipuri de aprindere cu delcou si fara respectic cu injectie simultana sau secventiala.

ciudat ca tocmai ala cu simultana consuma mai putin (euro2)

TheEnZo 26-10-10 10:26

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 3750777)
ciudat ca tocmai ala cu simultana consuma mai putin (euro2)

Normal pt ca ambele calculatoare sunt la fel din punct de vedere al performanelor tehnice si trecand un calculator de la injectie simultana la injectie secventiala unde controleaza 3 injectoare 3 bobine ... e cam greu pt el saracu sa mai faca fata ... plus ca l'au mai facut si euro 4.

barmarielvi 31-10-11 20:13

A facut cineva asta pana la urma?

All times are GMT +2. The time now is 14:24.

- Copyright 2026 4Tuning