![]() |
Schimb/Vand Dacia Sport american look
5 Attachment(s)
Schimb\Vand Dacia Sport.....astept oferte....nu e de vanzare....se ofera doar pe schimb.....cu altceva strainez...vw golf ,scirocco,opel manta sau bmw....
interior: -plafon din material textil negru -parasolare maro R12 -oglinda heliomata -bord tip OOO frantuzesc -ceasuri R12 TS cu turometru -nuca alba R12 -volan clasic lemn -fete de usi maro -scaune dupa ford fiesta mk2 -polita noua -bricheta cromata SEIMA -mocheta dupa 1310 din material textil gri -geamuri electrice -consola R12 + mp3 player si 2 boxe exterior: -jante GM opel(ascona B,kadett c)(care luna asta vor fii dublate) -cauciucuri contisport 195/45/13 -pasaje spate golf 2 -spate modificat cu stopuri 1300 + sticle seima cu dunga nichelata -in fata am trecuto la 2 faruri Cibie dupa renault dauphine gordini cu becuri galbene -semnalizari in caroserie Seima albe frantuzesti -bari 1300 frantuzesti -manere cromate r12ts -toba sport micuta pt un sunet putin mai gros si pt estetica(arata mai bine decat una de fabrica) -buson frantuzesc PJ -ornamente nichelate pe porbagaj si streasina -stropitori cromate -stergatoare cromate mecanic: -trecere la 4 prezoane -punte spate r18 turbo pe discuri(care deocamdata este pe tamburi ...mai am sa imi achizitionez etrierii si suportii de etrieri) -pe fata momentan flanse pana termin fuzetele de papuc diesel cu discuri ventilate de DSN -schimbata toata bucsaraia fata,spate -amortizoare Monroe Gas-Matic dupa renault 12 -arcuri bmw ursulet fata si spate de opel -motor 1.6 refacut complet in noiembrie -pistoane setcar, -camasi din teava de sonda de foraj -segmenti goetze -cuzineti si semicuzineti borgo R1 -chiulasa refacuta complet si luat din ea 1.2mm si marite gurile la admisie si evacuare -distributie noua Made in france de R12 -pompa de apa noua -bobina Doduco -baterie noua Caranda -releu incarcare Duccelier -fise Bougiecord rosii -instalatie electrica noua -cutie in 5 trepte |
Re: Schimb/Vand Dacia Sport american look
Te intereseaza un Rekord 2.0 tractiune spate?
https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...kord-2-0e.html |
Quote:
|
Quote:
Eu am zis asa pt ca am vazut ca ai scris ca vrei Manta. Si m-am gandit ca vrei un nou proiect de infrumusetare ;) |
Quote:
|
up..........
|
o dezmembrezi?
|
da si mie un pm...consum....c.p ... optionale... actele..itp...asig...etc. ms..salut
|
posteaza te rog un pret. ms
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning