![]() |
Vand piese
Va salut! Am ramas cu urmatoarele piese de la raposatul oltean pe care le pun la vanzare:
- 2 roti cu cauciucuri (KUMHO 145/70/13 71T - cauciucul este in stare foarte buna si una cu cauciuc DEBICA 145/70/13 75T - cauciucul este cam uzat) -- 40 respectiv 30 lei - set faruri (stanga - dreapta) modificate -- 50 lei ambele - 2 faruri de stanga in stare foarte buna -- 25 lei bucata - tripla stanga stare foarte buna (se da cu tot cu placuta pe care se pun becurile) -- 25 lei - 2 tetiere culoare maro + husa schimbator tot maro -- 15 lei toate - set capace originale Oltcit noi + suruburi de prindere -- 50 lei toate - set capace neoriginale rulate foarte putin (cca. 100 km) -- 20 lei toate - set discuri de frana spate (neventilate) -- 35 lei setul - set motor 1.1 -- 100 lei - macara geam (nu stiu daca e de pe stanga sau dreapta) -- 40 lei - alternator franta ( Paris Rhone) -- 20 lei (nu stiu cat este de bun, eu nu l-am folosit niciodata) - geam custode dreapta -- 15 lei Daca mai gasesc cate ceva o sa postez aici! pt. contact folositi pm sau 0745/399277 va salut ! P.S. NU TRIMIT IN TARA !!! |
Re: Vand piese
Alternatorul s-a dat ! Restul valabile !!!
|
Sus cu ele !!! Nu vrea nimeni piese.. ?
|
Sus cu ele !!
Edit: TRIMIT SI IN TARA !!! Ma gasiti in Bucuresti !! |
Capacele de roti originale si alternatorul s-au dat!! La setul motor pretul scade la 50 lei (este de franta). Restul pieselor valabile + coloana de directie fara jocuri 20 lei
|
hai sus!! scapati-ma de ele ca ma incurca prin casa :))
|
Hopa sus! Hai baieti scapati-ma de ele :P
|
sus...
dau piese si pe unu sau doua cauciucuri 195/65/15 sau 185/65/15. cauciucul vreau sa fie uzat uniform, sa pot sa il pun pe o rezerva. daca aveti un cauciuc sau doua din cele mentionate si nu avti ce sa faceti cu ele puteti sa ma anuntati ce vreti la schimb. |
Sus... !
|
UPDATE PRETURI:
- 2 roti cu tot cu cauciucuri (KUMHO 145/70/13 71T - cauciucul este uzat maxim 20% si una cu cauciuc DEBICA 145/70/13 75T - cauciucul este uzat maxim 40%) -- 50 lei ambele sau 25 lei bucata - set faruri (stanga - dreapta) modificate -- 40 lei - 2 faruri de stanga in stare foarte buna -- 20 lei bucata - tripla stanga stare foarte buna (se da cu tot cu placuta pe care se pun becurile) -- 20 lei - 2 tetiere culoare maro + husa schimbator tot maro -- 10 lei toate - set capace roti aftermarket rulate foarte putin (cca. 100 km) -- 20 lei toate 4 - set discuri de frana spate (neventilate) -- 25 lei setul - set motor 1.1 Franta -- 50 lei - macara geam (nu stiu daca e de pe stanga sau dreapta) -- 30 lei Hai baieti ca ma incurca prin casa... Sau se vand toate la 200 RON + alte maruntisuri pe care le mai am de la masina (placute de frana, capace de delcou, ecran calandru, bobine de inductie etc) |
Quote:
|
Hopa suss !!
|
sus !!!
|
nimeni, nimic... ?
|
niste poze cu setul de faruri si tripla stanga spate ai? pune-le sa-mi fac o idee
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning