![]() |
my ascona
10 Attachment(s)
Salut, sunt si eu nou pe aici si m-am gandit sa va prezint "sageata mea argintie" careia asi vrea sa ii mai aduc mici imbunatatiri. Astept parerile voastre :rolleyes2 Scuze pt calitatea pozelor sunt facute cu telefonul :sad:
|
Re: my ascona
spor la tunat :D
|
hmmm .. ai putea sa mai zici cateva date despre masina (an, cm3, diesel/benzinar) etc.
spor la tunat, pentru ca stiu ca e o masina buna pentru ca intr-o perioada frate-meu avea o ascona `86, 1.6 benzinar berlina si scoala de soferi tot pe o ascona am facut-o (dar diesel) si cam cu ce te-ai gandit sa incepi tuningul sau imbunatatzirile ? |
Pentru fanii Opel Ascona C ( daca mai exista :grandpa: ) un filmulet cu cateva masini frumos tunate https://www.youtube.com/watch?v=wl6Z2Ssg0q4
|
hey ... da` ce se mai aude de masina asta ?
a suferit vre-o schimbare sau modificare ? e vanduta ? sau ce :) un update ar fi binevenit |
Imi place volanul.....
Ai putea sa schimbi bordul cu unul de pe o vectra A sincer niciodata nu mi-a placut bordul de pe ascona acuma nah..... Tzie sa-tzi placa......asta conteaza!!! |
Quote:
Deocamdata am nevoie de 2 faruri pt ca unul e de alt model de ascona si nu vine bine e un spatiu mic intre el si capota iar la celalalt am reusit performanta de a-l crapa, asa ca daca are cineva idee unde gasesc sa imi spuna si mie. |
Quote:
|
super masinutza, a avut si tata una prin 1996, si acum tin minte cat de indragostit de ea am fost ...cred k a fost prima mea iubire..apoi a vandut-o...:sad:
cred k ar trebui sa incepi cu jentile. bafta si mult spor |
ai bine ca ai inceput cu volanul nam vazut un opel ascona b cum arata tunat chiar as vrea sal vad pe al tau spor la tunat:D
|
Schimba volanul!
Bordul lasa-l asa cum e, e foarte fain. Pastreaza linia si spiritul masinii. |
las schimba ,al tau de unde lai luat ca e super tare ? si cat tea costat ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning