![]() |
15 Attachment(s)
Vand urmatoarele machete Bburago:
Bugatti EB110 (1991) 1/18 60 RON stare perfecta Porsche Carrera 911 (1997), masina preparata de cupa Porsche 1/18 60 RON stare perfecta, pe masina sunt doar o parte din stickerele de competitie pentru ca arata mai bine asa imho Porsche Carrera 911 Cabrio (1993) 1/18 45 RON are parbrizul crapat in rest e in stare perfecta Dodge Viper RT/10 primul model, 1/24 30 RON stare perfecta Preturile sunt negociabile, livrare personala in Brasov si imprejurimi, poze pe ym: roata00 sau pe PM Tel:0740426775 . Alex PS. Mai am si piese de la un BMW Z3, un Corvette C5 si un Corvette din 64 daca construiti ceva "hibrizi" eu am folosit piesele pentru Corvette-ul clasic dar am renuntat la proiect din lipsa de timp. Cheers Poze: |
Re: 4 modele Bburago
Quote:
|
POZE cu:
"Porsche Carrera 911 Cabrio (1993) 1/18 45 RON are parbrizul crapat in rest e in stare perfecta" te rog, ma intereseaza:!: |
Am facut o mica confuzie cu Corvette-ul, e din 57, scuze nu prea ma pricep la astea vechi, mai am toate piesele pot sa-l reconstruiesc la forma initiala.
Imi cer scuze din nou de confuzie, sunt super n00b la clasice, pun pozele cu el si cu Porsche-le maine sa le vedeti :) |
Porsche Carrera 911 (1997) , te interesează schimb cu o machetă frumoasă pe asta ?
|
Imi pare rau dar le vand pentru ca am nevoie de bani urgent deci schimburi ies din discutie :)
|
Dai si pe piese?:paper:...
|
Depinde de oferta
|
Porsche Carrera nu mai este rezervat!
|
salutare,
care sunt ultimele preturi pentru cele 2 masini Porsche? cu transport pana in Magurele, jud. Ilfov, please. astept un raspuns. Dan Voicu |
Salut. E bine 110 RON pe cele 2 PORSCHE + transport ? Daca da le iau eu :D
|
Salut, s-au dat cele doua Porsche, am mai postat asta o data dar nush unde a disparut.
Restul inca valabile :) |
ok :( . ms oricum
|
Salut, ce piese ai la bmw z3? ce scara este? eu am nevoie de roti, capota, scaune, parbriz...etc.
|
ambele masini demontate, z3 si c5 sunt la 1/18 , mentionez ca z3 este versiunea M cabrio
|
All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2025 4Tuning