![]() |
Plecare spre Ianca - Braila
Intrucat am vazut ca sunt cativa care au intrebat daca se pleaca organizat, cred ca e binevenit un topic in care sa se discute despre asta, fie ca e vorba de plecarea din Bucuresti, sau din alte zone. Pentru Bucuresti, parca se foloseau pe vremuri McDonald's Colentina sau Agip Fundeni ca locuri de plecare.
|
Re: Plecare spre Ianca - Braila
Bine ca ai facut topicul,speram sa se plece in coloane catre ianca,e mai bine asa. ( - cu mentiunea ca ar fi bine sa se mearga legal... :) sa nu se intample vreo chestie nedorita )
Noi tot de la Agip plecam, doar ca noi o sa plecam pe la 3 dimineata ca trebuie sa amenajam ce mai ramane de amenajat pe pista ... cred ca o ora ideala de plecare ar fi 6:30 / 7 :) |
care nu ai pasager si ai nevoie sa cotizeze la benzina...sau diesel?:lol::lol::lol:!!!
Hai acuma sariti ala io ala io ala io:lol::lol::lol:!!! Astept raspuns!!! |
@Green_e30 iti spun sigur joi ca nu stiu care cum mergem, suntem mai multi.. oricum mai cauta poate gasesti pe cineva 100% sigur.
-Sa posteze cineva ora si locul de unde se pleaca sambata (daca se pleaca in gasca). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
momentan am vorbit cu lascarica da-mi un ID de messenger si zi-mi cam cat ai vrea sa cotizez la benzen:D!
|
p4ar3ll
ma daca suntem 4 e maxim 33ron cu tot cu rovinieta.daca suntem 3 e 43 si dak suntem yo cu tine e 63. |
Stabileste cineva ora de intalnire pentru cei din bucuresti?poate ne strangem cativa la iesire din bucuresti.!
|
va sugerez ora 7 dimineata :)
|
La 7 e ok , haideti sa plecam mai multi.... nu stati acasa sa dormiti, este ultima etapa de drag de anul asta, daca nu participam macar sa fim acolo....
|
de unde se pleaca pana la urma?
|
Scuze de offtopic.
Pentru cei interesati, exista 2 locuri libere pe platforma pentru cursa de la ianca, contra sumei de 200 ron/masina tur retur. Ca reguli de baza: nu exista loc in cabina soferului iar legislatia in vigoare interzice mersul in masinile aflate pe platforme de transport. Pentru alte detalii pm me. Multumesc si inca o data scuze de offtopic. |
pana la urma...se pleaca de undeva ??? si la ce ora
|
All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2025 4Tuning