![]() |
JVS KD G3
Am acest HU , si ma gandeam sa isi pun niste boxe mai bunicele
Acestea pe fata ***********/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/Sisteme/GTc_542/ si pe spate ***********/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/Sisteme/GTc_662/ Are Hu putere sa scoata in boxe ? ca pe el scrie 4x50 .. boxele sunt pe be loud , dar nu ma lasa sa postez. |
Re: JVS KD G3
nu iti recomand boxe blaupunkt .... nici nu cred ca o sa le gasesti pe stoc undeva ...
cauta ceva de la Alpine sau de la alt producator ... care este bugetul in care vrei sa te incadrezi ? |
un buget foarte mic , vreo 250 ron
|
La bani astia poti sa-ti iei doua seturi de Mac Audio Mobil 165 si Mac Audio MP 13.2 sunt ok pentru pus direct pe player mai ales daca nu ai o suma mai mare de bani.
|
sau Alpine seria SXE ..... nu te orienta dupa specificatii ....
o sa vezi boxe de 120 ron cu raspuns in frecventa 38 - 21.000 Hz .... si boxe de peste 1000 ron cu raspuns in frecventa 63Hz ~ 24000Hz ...... care crezi ca sunt specificatiile corecte ?? ;) |
Cred ca o sa iau alpine , am vazut ca au preturi bune ..
120ron # Putere MAX: 200W # Putere RMS: 35W 130ron # Putere MAX: 220W # Putere RMS: 40W O sa se auda bine ? ca mie mi-a zis cinev ca watti conteaza , nu frecvente sau alteva. Sa ma corecteze cineva daca gresesc Si mai sunt si astea - 170 RON dar nu stiu daca am cum sa le bag in usi la dacie:D * difuzoare coaxiale, cu 2 cai * dimensiuni: 15x23cm (6x9") * putere RMS: 45W * putere Max: 280W * raspuns in frecventa: 40Hz - 20KHz |
conteaza toate .... pentru player sunt foarte ok specificatiile ... la Alpine poti sa te bazezi pe specificatii realiste ;)
|
sa fim realisti, diferentele la bugetul pe care vrei tu sa-l investesti sunt inexistente, fie ca iei MacAudio, Magnat, Crunch, Alpine sau alte sisteme entry-level diferenta nu o vei simti decat daca esti audiofil...
cumpara ce gasesti mai ieftin, ulterior strange bani si ia-ti ceva decent de la Focal, Helix, DLS (pentru ca intr-un buget de 4-6 milioane poti gasi ceva bun de la producatorii mentionati) Blaupunkt=scule de hypermarket :) go to Domo sunt sigur ca domnul Razvan iti poate confirma in calitate de... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. .... Tu in calitate de ce ai postat acum ? P.S.S. ... imi cer scuze pentru acest off topic |
M-am reintors , zilele astea o sa primesc un JVC KD-R301 . Credeti ca o sa se auda mai bine decat KD G3 ?
Am vazut ca R301 are amplificare MOSFET ... O sa fie o diferenta la sunet ? sau mai bine il vand decat sa il motez Boxe nu am nimic de mai sus , am o pereche de SXE-1725S si pe spate niste panarame , dar se aud binisor |
:-s:rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning