Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Unitati de bord si surse (https://forum.4tuning.ro/386-unitati-bord-surse.html)
-   -   JVS KD G3 (https://forum.4tuning.ro/386-unitati-bord-surse/213411-jvs-kd-g3.html)

para06 10-10-10 13:54

JVS KD G3

Am acest HU , si ma gandeam sa isi pun niste boxe mai bunicele
Acestea pe fata
***********/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/Sisteme/GTc_542/
si pe spate
***********/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/Sisteme/GTc_662/
Are Hu putere sa scoata in boxe ? ca pe el scrie 4x50 ..

boxele sunt pe be loud , dar nu ma lasa sa postez.

razvy_zeus 11-10-10 08:10

Re: JVS KD G3

nu iti recomand boxe blaupunkt .... nici nu cred ca o sa le gasesti pe stoc undeva ...

cauta ceva de la Alpine sau de la alt producator ... care este bugetul in care vrei sa te incadrezi ?

para06 11-10-10 13:23

un buget foarte mic , vreo 250 ron

AlexBanu 11-10-10 14:08

La bani astia poti sa-ti iei doua seturi de Mac Audio Mobil 165 si Mac Audio MP 13.2 sunt ok pentru pus direct pe player mai ales daca nu ai o suma mai mare de bani.

razvy_zeus 12-10-10 10:30

sau Alpine seria SXE ..... nu te orienta dupa specificatii ....
o sa vezi boxe de 120 ron cu raspuns in frecventa 38 - 21.000 Hz .... si boxe de peste 1000 ron cu raspuns in frecventa 63Hz ~ 24000Hz ...... care crezi ca sunt specificatiile corecte ?? ;)

para06 13-10-10 12:24

Cred ca o sa iau alpine , am vazut ca au preturi bune ..
120ron
# Putere MAX: 200W
# Putere RMS: 35W
130ron
# Putere MAX: 220W
# Putere RMS: 40W
O sa se auda bine ? ca mie mi-a zis cinev ca watti conteaza , nu frecvente sau alteva.
Sa ma corecteze cineva daca gresesc

Si mai sunt si astea - 170 RON dar nu stiu daca am cum sa le bag in usi la dacie:D
* difuzoare coaxiale, cu 2 cai
* dimensiuni: 15x23cm (6x9")
* putere RMS: 45W
* putere Max: 280W
* raspuns in frecventa: 40Hz - 20KHz

razvy_zeus 13-10-10 12:26

conteaza toate .... pentru player sunt foarte ok specificatiile ... la Alpine poti sa te bazezi pe specificatii realiste ;)

MRKXMI 26-10-10 21:51

sa fim realisti, diferentele la bugetul pe care vrei tu sa-l investesti sunt inexistente, fie ca iei MacAudio, Magnat, Crunch, Alpine sau alte sisteme entry-level diferenta nu o vei simti decat daca esti audiofil...
cumpara ce gasesti mai ieftin, ulterior strange bani si ia-ti ceva decent de la Focal, Helix, DLS (pentru ca intr-un buget de 4-6 milioane poti gasi ceva bun de la producatorii mentionati)
Blaupunkt=scule de hypermarket :) go to Domo

sunt sigur ca domnul Razvan iti poate confirma in calitate de...

razvy_zeus 27-10-10 09:19

Quote:

Originally Posted by MRKXMI (Post 3760092)
sa fim realisti, diferentele la bugetul pe care vrei tu sa-l investesti sunt inexistente, fie ca iei MacAudio, Magnat, Crunch, Alpine sau alte sisteme entry-level diferenta nu o vei simti decat daca esti audiofil...

Tu pe ce varianta ai merge din producatorii mentionati mai sus ? ... chiar crezi ca nu exista diferente intre producatorii si ca toate boxele care au acelasi pret au si acelasi sunet ? ....

Quote:

cumpara ce gasesti mai ieftin, ulterior strange bani si ia-ti ceva decent de la Focal, Helix, DLS (pentru ca intr-un buget de 4-6 milioane poti gasi ceva bun de la producatorii mentionati)

Deci mai scump = mai bun .... ce noutate :)) .... tu recomanzi difuzoare de 4-6 mil pentru un "JVS KD G3" ( evident e vorba de JVC ) ?? Probabil vrei sa recomanzi aceste difuzoare pentru o configuratie viitoare , amplificata , care nu are legatura cu acest topic ;)

Quote:

Blaupunkt=scule de hypermarket :) go to Domo

Asta e corect ;)

Quote:

sunt sigur ca domnul Razvan iti poate confirma in calitate de...

In calitate de ce ? ..... Vrei sa spui ca respectiva calitate nu-mi permite sa ofer o recomandare obiectiva si impartiala ? sau care e motivul pentru care ai simtit nevoia sa faci acest comentariu ?.....

P.S. .... Tu in calitate de ce ai postat acum ?

P.S.S. ... imi cer scuze pentru acest off topic

para06 27-12-10 20:01

M-am reintors , zilele astea o sa primesc un JVC KD-R301 . Credeti ca o sa se auda mai bine decat KD G3 ?

Am vazut ca R301 are amplificare MOSFET ...

O sa fie o diferenta la sunet ? sau mai bine il vand decat sa il motez

Boxe nu am nimic de mai sus , am o pereche de SXE-1725S si pe spate niste panarame , dar se aud binisor

para06 29-12-10 18:22

:-s:rolleyes2

ice_demon 03-10-11 19:20

Quote:

Originally Posted by para06 (Post 3938411)
:-s:rolleyes2

Eu unul iti recomand sa ti playerul si sa iti cumperi un amplificator, o sa ai fidelitate mult mai mare si putere foarte mare in comparatie cu playerul, nici un player de pe piata la ora actuala nu are putere reala mai mare de 4x30w... o sa simti mare iferenta in sunet mai ales ca la majoritatea amplificatoarelor ai filtre active si poti sa "tunezi" putin sunetul ..sa sune asa cum iti place tie.

All times are GMT +2. The time now is 13:49.

- Copyright 2026 4Tuning