![]() |
Probleme brosca usa portbagaj.
Caut si eu pe cineva in Bucuresti care se pricepe la reparat butuc inchidere usi pt. masina deoarece cea de la portbagaj i-mi face probleme.
Se deschide greu si se inchide foarte greu in sensul ca nu se invarte cheia. Trebuie sa stau de fiecare data sa o gadil pana ii nimeresc pozitia. Mentionez ca nu am probleme cu usile sau cu contactul deci nu prea are cum sa fie de a cheie si de la butuc :) Masina e un Opel Vectra B2. |
Re: Probleme brosca usa portbagaj.
Atie cineva pe careva in Bucuresti sau se pricepe chiar al insusi sa ma ajute cu aceasta problema?
|
da-i si matale cu ceva spray degripant si vezi ce se intampla :rolleyes2
|
Quote:
|
cumpara un butuc nou si ai scapat de orice problema
|
Quote:
|
sau stie cineva cum as putea sa o conectez la inchiderea centralizata
poate asa merge. |
alte idei cineva,careva?
|
baga niste poze la broasca daca se poate,sa vad cum e pe interior
|
Quote:
|
Probabil cateii butucului numai lucreaza asa cum trebuie atata timp cat daca te joci cu cheia in el " o ia pana la urma ". Ti-as sugera sa faci urmatoarele :
- Demonteaza butucul/inchizatoarea - Desfa butucul si curata foarte bine cateii " acele lamele micute " ( fi atent la pozitia lor si fi atent si la pozitia arcului ( daca are dupa caz ). - Dupa curatarea cu degripant a acestuia pulverizeaza de 3,4 ori cu spray vaselina si monteaza-l la loc. Exista posibilitatea 80% sa functioneaze daca pui in practica ce-am scris mai sus. O alta varianta este sa desfaci butucul si impreuna cu cheia sa te duci la un lacatus-mecanic. |
OK merci de sfat
o sa incerc in weekend ca abia atunci am timp ca ajung tarziu seara acasa |
Sa ne zici si noua daca si la tine a functionat aceasta metoda,en`joy si sper sa mearga.
|
am incercat metoda cu uleiul
momentan nu da semne ca ar ceda dar mai incercam |
Da`mi un telefon pe vineri si poate ii dam de cap in cazul in care nu plec din Bucuresti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning