![]() |
Filiala NSL la Timisoara!!!!
Avand in vedere ca tocmai am citit scandalul ce s-a iscat pe tema asta la Craiova ... vreau sa va povestesc ceva! Asta seara l-am sunat pe Florica si i-am propus sa deschidem o filiala a NSL la Timisoara! Este singura modalitate de a avea si noi curse. Chiar mai dese decat una pe an. Ei sunt acolo la Bucarete au cunostiinte blah blah. Problema se pune in felul urmator ... sunteti de acord cu infiintarea unei astfel de asociatii ... si daca da trebuie sa stabilim trei persoane care sa se ocupe si sa aiba drept de semnatura! Cele trei nu beneficiaza de nimic in plus fata de membrii activi! Asadar va rog pe cei din TM si imprejurimi ... mesaj cu da sau nu ... plus votul vostru cu cele trei persoane! Puteti sa va votati si pe voi! Eu voi vota marti sa nu zica careva ca influentez! De asemenea va rog ca orice comentariu sa se faca pe un alt topic iar aici akimoto sa stearga orice alt post care nu are legatura cu votul! De asemenea cred ca doua saptamani sunt mai mult decat suficiente pentru fiecare sa citeasca si sa voteze asa ca in doua saptamani ar fi ideal sa avem si niste rezultate finale! Deci de azi luni 11 octombrie pana in data de 25 octombrie!
|
da is de acord
pe primu' l-as numi pe jef 2-akimoto 3-ghita asta-i votu meu. :peace: |
Re: zdfg
Quote:
off-ul e de la mine, prescurtarea de la off-topic akimoto |
yo cred ca ar trebui sa fim noi pe treaba noastra , si eventual dupa aia sa colaboram cu ei , dar dupa cum merg treburile , nu cred ca se intampla prea curand :(
|
crezi ce vrei, da' stii ce crezi ?
|
Re:
eu zic sa ne vedem de oile noastre deocamdata si sa ii lasam si pe ceilaltzi sa-si vada de treaba
|
de accord cu sebi{. suna mai bine ce a zis el
|
v-am zis yo ca nu o sa se organizeze prea curand curse legale la TM
ma refer la cele organizate de noi. las' ca vin altii. |
nenea ... tu nu vezi ca akimoto ti-a sters f..k???? leasingul nu este aprobat!
|
HHH, dar \"over reacting\" stii ce inseamna? :pissed:
|
Re:
Quote:
|
n0namee lasa draq discutiile astea :), zi mai bine la oameni ca vine ziua ta si tr'e sa dai spritzu!!! Oricum as vrea sa fiu primu-l cate-ti spune La Multi Ani n0namee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
|
Re: wegft
Quote:
\"Damn right\" insemna de fapt ca-s de acord cu tine la faza aia. Da' m-am sucit. Ejti un bou. |
mi-e lene sa sterg toate mizeriile astea
mi-e lene sa dau explicatii inutile dar totusi o fac: AM DREPTUL SA STERG SAU SA MODIFIC ORICE POST MI SE PARE NELALOCUL LUI. PUNCT pana in momentul in care o sa va revizuiti limbajul, topicul este inchis |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning