![]() |
Suzuki Swift 1.3 GLX - SSC by MySwift
2 Attachment(s)
Pentru inceput ma pot lauda cu un Suzuki Swift 1.3 GLX cumparat de la B&S Motors in mai 2008. Initial masina trebuia sa fie de culoare neagra dar cel care s-a ocupat de mine de acolo mi-a cam bagat o scuza care nu stiu cat de adevarata e... Comanda am dat-o prin februarie acum doi ani pentru cea neagra iar la aproximativ 2 saptamani ma suna sa-mi zica, ca a intrat pe productie pentru lansare Splash-ul. Atunci a verificat pe stoc si mai avea 2 swift-uri argintii, unul dintre ele este in posesia mea acum 8-)
Primele poze cu Swiftul meu : |
Re: Suzuki Swift 1.3 GLX - SSC by MySwift
Sexy rau jucaria , capacele sunt lux! De ce n-ai pus de Daewoo? Aratau mult mai bine :o
|
Pe asta aparea emblema S de la Swift :D :))
|
pana trece la niste jante ... sunt bune si capacele astea cu S pe ele ;)
frumoasa masina :D |
4 Attachment(s)
Thank you spark,
Primele modificari ale masinii au constat in faruri "black edition" by razak si foli llumar fata spate. ( era vorba de buget :D ) |
sa stii ca de aici mi se trage mie cu tine, de la farurile astea :))
|
Asa, da vina pe faruri .. :))
|
3 Attachment(s)
Primu`lucru facut dupa ce am rezolvat cu farurile, au fost jantele. Jante de aliaj pe 15", pe vremea aia eram mort dupa ele ... acum :confused:.. Nu a durat mult pana le-am schimbat cu unele pe 17" asemanatoare cu cele de SSS, dar nu le-am urcat pe masina pana nu am schimbat arcurile :D -45 mm Apex
|
sigur nu e 4x4 ?:shock:
|
3 Attachment(s)
Nope, not 4x4. La scurt timp dupa schimbarea jantelor a urmat o schimbare de suspensie -45 de la Apex. ( asta ca sa nu fie 4x4 ).
In prezent masina are urmatoarele : Apex -45mm Jante Toora 17" Subwoofer Blaupunkt MP3 Player SSS Faruri negre + xenon Evacuare schimbata. In curand urmeaza si un Clean Look pe partea din spate a masinii + un badboy :ciggy: |
la sectiunea asta de suzuki ...
numai swifturi super faine au aparut in ultima vreme. invazia buburuzelor tunate :P |
1 Attachment(s)
Asa e frumos domnu`spark, sa se vada ca Swiftul nu e orice masina 8). Cu ocazia vremii de ieri, ne-am hotarat sa mergem in parcare si sa mai lucram putin la masina. ( se vede in poza :D Punk Pink ).
Cat de curand sper sa termin proiectul Clean pe spate si sa scot suportul de numar de pe fata ca sa pot sta linistit iarna sa adun si eu bani pentru anul urmator :twisted: Urmeaza : Insonorizare, Schimbat boxe, Reconditionat jante, colantare completa. Asta deocamdata pana nu-mi mai vin idei :)) |
@Spark
Am zis ca e vremea sa venim si pe aici ;) Proiectele MySwift n-au cum sa fie nashpa! La anu o sa fie si Bong cu un proiect aceeasi marca :shock: Ioane, la anu mergem si la show-uri, pana in aprilie trebuie sa fie gata cazanu :twisted: |
Curand cu ajutorul GheTTo Tuning poate scap si de manerele de pe usile din spate si de la portbagaj si ma aleg si cu un badboy :D
@Razvane ... pana la show-uri mai e de munca |
dar cum de ai ajuns la culoarea roz ... la etrieri.
si daca ai vopsit etrierii, ai vopsit si butucii spate ? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning