![]() |
Machete in lucru - Music_Market
6 Attachment(s)
Va prezint prima lucrare a mea :
Porsche Cayenne Turbo de la Welly Pana acu a suferit multe - Sa coborat garda la sol din arcuri - Sa infoliat giamurile laterale si luneta cu folie dark black - Sa scos incuietorile si capacu de la Benzina - Sa vopsit la sprei cu culoare Black 004 de la magic Pun poze sa se vada progresul adus masinii Astept pareri si bune si rele |
Re: Machete in lucru - Music_Market
Bine ai venit! Si spor la tuning :D.
|
Salut,parerea mea este ca data viitoare cand mai vopsesti o caroserie, sa o pui pe ceva, sa fie ridicata, adica in felul asta vopsesti si pragurile.in cazul tau ma gandesc ca nu au fost vopsite, decat daca le-ai facut dupaia, ceea ce ma indioesc.Spor la modificat si sa ai rabdare.
|
Quote:
|
eu nu prea am inteles:oops: pana la urma, macheta e gata sau mai lucrezi la ea? daca e gata, pune si tu o poza sa vedem ce ai realizat:wink:
|
salut!!!interesanta lucrare si abia astept sa o vad dupa ce o asamblezi
|
ma bucur ca se inmultesc cei care modifica machete.Felicitari ca ai avut curajul sa incepi asa ceva.:D
|
Mai dureaza oleaca lucrarea la ea , din cauza ca vreau sai fac un carlig pentru remorca si vreau unu finut nu DACIA STYLE, Si nu prea am timp sa ma ocup de chestiile astea pentru ca am servici !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:44. |
- Copyright 2026 4Tuning