![]() |
BMW E36 1.8i Cabrio
5 Attachment(s)
Fabricatie: 1995, 195,000 km, Transmisie: manuala, Putere: 116 CP (85 kW), Cilindree: 1796 cm³, Euro: euro2, benzina, rosu
ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, jante aliaj, trapa, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie,suspensie sport, imobilizator, senzori ploaie, proiectoare ceata, suspensie reglabila, plafon panoramic, geamuri colorate, diferential autoblocant primul proprietar, fara accident, carte service ! Decapotare electrica, Geamuri electrice, oglinzi electrice heliomate, parbriz incalzit , 195.000 km reali cu carte de service, Jante originale BMW, Scaune Recaro Hurricane, Evacuare schimbata, Faruri Angel Eyes, Cd Player, Diferential autoblocant,Inmatriculata in Romania, Unic proprietar.Masina a fost tinuta in garaj. ITP PANA IN 2012 GARANTEZ PENTRU STAREA MASINII EXTERIOR,ARTICULATII,MOTOR !!! ESTE MASINA VARULUI MEU !!! PRET 4500 NEGOCIABIL ACCEPT SI VARIANTE CU MASINA 4 USI CU AC !!! schimb cu MASINA IN 4 usi !!!cu aer/clima !!!!! I.M.P.E.C.A.B.I.L.A....DECAT BAGI BENZINA SI PLECI LA DRUM !!! |
Re: BMW 1.8i Cabrio
Sus cu ea!!!
|
upppppppp !!!!!!!!!!!
|
Focusul de la semnatura ??
|
Frumoasa masina , dar din pacate nu dispun de diferenta....
|
Masina este inca de vanzare..
|
Salut! O alfa te intereseaza? https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...w-2-0-jts.html
|
M-ar interesa ... in ce conditii?
|
Eu o am pe forum la 5000 negociabil. Mai are mici imperfectiuni care ar trebui sa le scad din pret... Macar sa o vezi si sa-ti placa. Nu sunt combinator.
|
Nici eu nu sunt , caut o masina mai mare pt ca de saptamana viitoare se mareste familia...
|
Valabil in continuare...
|
Up 4300...
|
Inca valabil.... variante 4 usi + ac
|
Up...