![]() |
Muzica
Tot ce se incadreaza in acest capitol,
recomandari, caut melodie, discutii cu si despre muzica . |
Re: Ce muzica ascultati...
House,club,minimal,drum cand sunt singur.
Cu altii in masina bluz-uri latino si alte tampenii am si un link de radio pt winamp http://82.147.153.171:8002 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ca sa nu va plictisiti..
|
1 Attachment(s)
de toate....;) , preferatele mele :twisted: :twisted:
|
Quote:
ha! ha! ha! :evil_laug :evil_laug :evil_laug :chillpill |
2 Attachment(s)
uite aici cateva melodi care imi plac--> dar nu sunt singurele!8)
asc orice tip de muzica mai putin Rock care nu pot sal ascult!:lol: :D |
4 Attachment(s)
cateva care banui ca oricum nu lipsesc din colectzia voastra
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
eu ascult hip-hop,house,club-uri...
as pune niste melodii dar am net p dial-up si dureaza mult tare:cry: |
damn nu imi mere sa uploadez... merge fff prost ... daca chiar doriti niste melodii adevarate cu bass ! va dau numele exact sa le gasiti p odc sau intrati pe mess ca vi le trimit ! PT PAUL T :headfones
Big Tymers - Get Ya Roll On.mp3 david_banner-play.mp3 joi - lick.mp3 Mobb Deep - Got It Twisted.mp3 Dem Franchise Boys ft Jermaine Dupri, Da Brat, Bow Wow - Ohh I Think They Like Me (Remix).mp3 - asta e una singura :) 01-ll_cool_j-headsprung-xxl.mp3 03-t.i.-what_you_know-explicit-c4.mp3 10-busta_rhymes_lloyd_banks_papoose_dmx_mary_j._blige _rah_digga_missy_elliott-touch_it_(remix)-c4.mp3 - tot una singura :P Houston ft. Chingy, I-20 & Nate Dogg - I Like That.mp3 36 Mafia - Sippin On Some Syrup.mp3 Warp Brothers Vs. Aquagen - Phatt Bass.mp3 Techno - DJ Majic Mike - Make The Car Go Boom.mp3 - daca nu aveti boxe si egalizatoare kalumea... nu va bagati ca se aude prost ! Joy Kitikonti - Joyenergizer [Phisical Mix].mp3 Gorillaz - Dirty Harry(club mix).mp3 - asta nu rupe prea mult in bass dar o sa va placa :) Fatboyslim - Star 69 (What the fuck).mp3 Subtle By Design - Sirius (DJ Tiesto Remix).mp3 - asta va satisface dorinta pt bass deplin ! Paul Oakenfold - Southern Sun (DJ Tiesto Mix).mp3 The Mackenzie feat Jessy - Innocence (DJ Tiesto Remix).mp3 Asta e o lista care sa va tina ocupati si vecinii stresati ! pump up the volume ! |
2 Attachment(s)
hai k pun si io nijte ,,testuletze,, pt subwoofer.....sper ca nui nik ca nus din brasov...
|
Quote:
|
caut melodia aia de la kiss fm & prima care e si in ocean's 12...;)
|
un mix care dupa parerea mea e destul de reusit.....enjoy
nu uita sa il stergi dupa 24 de ore! nu incurajam pirateria! o raspandim:) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning