![]() |
In depozitul MCW
mai jos e un link cu un film in care se poate vedea o mica parte din depozitul MCW. Cine stie germana afla si mai multe.
filmarea a fost facuta cu ocazia primirii de catre MCW a premiului " Young Business Award of the German mail order." deasemnea cu aceasta okazie au aparut iarasi oferte la multe machete. Video |
Re: In depozitul MCW
wow ce e acolo:shock: pacat ca e asa scurt video-ul.Multumim.Foarte interesant.
|
Frumos ...vreau şi eu o noapte să stau acolo :D promit că plec doar cu cāteva :))
|
Dap, interesant. :)
Am o intrebare (poate una prosteasca, ma rog) : Se poate cumpara ceva direct din depozit, sau ceva "magazin de prezentare" ? sau e strict vanzari online ? de curiozitate ... |
unele din machetele pe care le detin, au tronat odata pe rafutrile alea, nahahaha. :evil_laug
promo@power 8) |
Frumos, frumos!
Sa si traduc putin, ce mi s-a parut mie mai interesant: Depozitul a fost mereu marit, acum are 3500 metri patrati, 15000 modele, toate care sunt pe site sunt si pe stoc, iar machetele se trimit in aceasi zi in care a fost plasata comanda. Flawless;) |
Quote:
On-topic: Nu fac si ei angajari acolo? Promit sa fiu cuminte si sa lipesc cutiile inapoi dupa ce le golesc :lol: @ Racer 21, cred ca se pot cumpara direct si de acolo, la ce organizare exista in depozit. Nu vad niciun impediment in a vinde direct din depozit. |
wow ce e acolo eu cred ca as inebuni acolo daca as lucra in 5 min intru la inchisoare pentru furt de machete dar nu 1-2 cam vreo 10-15 tiruri de machete as lua de acolo:lol:
imi ziceti si mie adresa la depozitul asta ca nu am vazuto si vreau sa arunc o privire |
Nu merge :(
Video not found or access denied: http://www.hr.gl-systemhaus.de/flash...odellautos.flv |
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning