![]() |
E36 - coupe
1 Attachment(s)
salut ,
de vreo 2 saptamani sunt posesor de bmw ... o revolutionare in viata mea avand in vedere ce carute am detinut pana acum :) am reusit sa imi gasesc o pisicuta exact cum mi-am dorit ... (in aprilie am gasit una la fel , fara kitul de m si fara jenti de m , ci originala toata , dar nu am apucat sa o cumpar) de data asta am reusit sa o prind :) am decat o poza , dar promit sa ii fac cum trebuie :) masina are cam de toate (vorba vine) , nu are ac , piele (Dar interiorul e aceeasi culoare cu masina) . motorul este 1.6 (cam prea mic pentru caroseria asta mare... dar ce sa fac , ma multumesc pentru moment ) are kit de m ... si ca orice masina are mici neajunsuri :) plastice de lipit si asa mai departe. poate ma ajuta cineva cu numele culorii vopselei :) |
Re: E36 - coupe
Masina arata foarte bine, s-o stapanesti sanatos, ii mai lipseste o alta "inima" :)
|
frumoasa,s-o stapanesti cu placere! stai s'te ajut eu..albastrui frate!;)
|
1 Attachment(s)
Daca nu ma insel eu, este MoreaGrun
|
e frumoasa :D , bara p fatza e de M , bandouri nu , bara pe spate ?
|
multumesc de aprecieri :)
am zis ca are mici neplaceri, stiu .. deocamdata inca nu am bani de facut la ea multe (m-au depasit cheltuielile cu vreo cateva multe sute de euro ... dar macar mi-am realizat ce imi doream). bandoul pe bara din fata a fost furat , ceea ce e acum nu stiu ce este exact :) pe spate are difusor de m (teava de esapament e noua , dar arata ca o putza :))) am una borla sport dar e rotunda si ar arata urat... mai am de prins bandourile pe lateral pe partea fixa (unul de inlocuit ca cel ce l-a avut inainte a bagat un surub ...) plasa bagata sub numar ... tunelele acelea de langa proiectoare ... imi trebuie si comutatorul pentru proiectoare ca nu are instalatia ... tapiseria curatata ... si mai am o problema cu un stergator. cam astea sunt problemele ei :) si culoarea se poate , desi nu prea am gasit decat 2 masini pe net .. |
Cam rara culoarea asta .. pe deasupra mai arata si bine !
Bafta cu ea ! |
Foarte draguta masina, am vazut o pe la bazar si chiar ma uitam luuuuung dupa ea, sa o stapanesti sanaots, culoarea intradevar este moreagrun...
|
multumesc frumos ...
s-a intamplat sa caut masina atunci .. dezamagit dupa 1 saptamana in care am vazut masini bune (din vorbe doar) am dat peste anunt pe la 12 noaptea .. atunci vroiam sa il sun sa ma duc sa o vad =)) oricum , mi-a revolutionat gandirea despre bmw-uri .. si e adevarat , pana nu conduci unul cam greu sa ai o parere. multumesc inca odata de aprecieri .. si poate ma chemati si pe mine la o intalnire :) (in bucuresti se fac? .. stiu ca mai se aduna lume pe la farfurie la carol..) |
si eu am vazut masina si daca nu mas fi grabit so iau pe a mea cred ca nu ma abtineam la ea, asta e numi pare rau, sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea, e o frumusete !bafta la modificari o sa iti urmaresc proiectu:P:D
|
foarte frumoasa matza.felicitari si sa te bucuri de ea.cati mai multi kilometri fara probleme! bafta cu masina:!:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masinnutza, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente si sa op faci asa cum iti place tie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning