![]() |
robinet caldura dacia 1310
Salutare all
ca tot se raceste vremea, m-am gandit sa incerc sa folosesc si eu caldura de pe batrana dacie 1310 din `96. Acum lamuriti-ma si pe mine (chiar si cu un desen :D) cum este deschis si cum este inchis acel robinet de la calorifer. m-am tot chinuit si nu baga cum trebuie, si plus ca baga mai multa caldura in partea dreapta, decat in stanga, la sofer, o singura data l-am nimerit sa bage acceptabil in am2 parti. deci.. :o |
Re: robinet caldura dacia 1310
la min la batrana pt a fi deschis rubinetu trebe dat din partea dreapta spre stanga un sfert de perioda.....pote sa difere si de la un model la alta da de obicei pt al deschide asa se face il inchizi de tot si dupacea dai un sfert de perioda...... daca nu reusesti fa o poza la rubinet si aratane mai detaliat....
|
Dar mai este o varianta si cum zice DLA ii bine dar ai incercat sal deschizi de tot si sa vezi atunci cum iti baga,de exeplu varumio il deschide de tot la dacia lui si baga de numa.Vezi sa nu ai ceva infundat pe acolo cu frunze sau alte chestii sa nu vina caldura bine,desfac partea aia de sub parbriz si vezi cum se prezinta radiatorul sa nu fie spart sau ceva si atunci ciuciu caldura si curata pe acolo;)
|
am probat si eu, cu un sfert de tura spre dreapta este perfect, oricum la mine a mai fost si o mica problema cu caloriferul, dar acum este destul de bine.
Mersi pt raspunsuri. |
Ti-am zis eu sa te uiti la calorifer ca sigur de acolo ii problema;)Bine ca ai rezolvat;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning