![]() |
Porsche 944 -II-
6 Attachment(s)
In sfarsit am reusit sa intru din nou in posesia unui 944.
L-am cumparat azi 03.10.2010. O sa pun cateva poze azi si o sa revin cu mai multe inf. Porsche 944 -an 03.10.1983 -2449cmc |
Re: Porsche 944 -II-
waaa... cunosc masina... avea numere de germania...misto masinutza in special rotile
|
Bine ai revenit printre noi !
Spor la treaba (ai ceva de lucru la ea)... Noi chiar nu putem organiza o intalnire? Pentru inceput as propune sa ne vedem intr-o seara la un suc, ce ziceti? |
Am fost aici doar ca am stat putin in umbra!
Azi o bag la doctor. Am incercat sa merg cu ea dar motorul e varza si nu vreau sa-l stric mai rau. Asa ca o duc sa-i dau motorul jos sa vad ce se mai poate face din el. Revin maine cu poze si cu un diagnostic. |
Sa o porti sanatos.Gata , nu mai iei 928?
S-ar putea sa va invit la un concurs de slalom pe la sfarsitul lui Octombrie.Inca nu este nimic sigur. |
Quote:
Nu, nu ranunt la 928 dar asta o sa o tin mai de tavaleala:twisted: pana ajung sa iau un 928. Nu te grabi cu concursul sa apuc sa o fac si eu. |
Sa o stapanesti sanatos!
in sfarsit ai revenit si tu printre oameni! :))) |
4 Attachment(s)
Prima operatie a reusit cu succes!
Datorita Dr. Alex pacientul se poate misca. Am inlocuirt cuzinetul de la pistonul 3 si se pare ca acum masina merge fara nici un fel de bataie. Cateva poze din timpul operatiei...:lol: |
excelent, sa auzim numai de bine !
|
ce ma mai uitam dupa masina asta in anunt... e bestiala... bafta cu ea...
|
Quote:
|
Cand isi baga manutele alea Alex pe acolo face minuni! :))
E ca zana din emisiunea aia: Surprize Surprize! |
Maine o sa fie gata si actele si cred ca miercuri ma dau cu el.
Mai trebuie sa-i schimb un tampon la motor si sa-i fac electroventilatorul. Si poate duminica ne strangem mai multi la o liniuta:lol: |
vin si eu cu mazda :) sa horcäi citiva porci.......
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning