![]() |
vand masina de cusut zinger
cum spune si titlul vand o masina de cusut zinger din 1800 si ceva este foarte veche un prieten de la antichitati a evaluat-o la 800 de euro dar el nu era interesat de ea deoarece mai avea una asa ca eu o dau 500 de euro deoarece am mare mare nevoie de bani masina este completa este ca noua impecabila nu este vreo teapa sau alta chestie chiar as vrea sa o vand neaparat deoarece ocupa mult loc va rog cumparati-o
deci las la 23 de milioane masina merge perfet |
Re: vand masina de cusut zinger
chiar nimeni nu este interesat de ea cineva care se ocupa cu antichitati sau cineva care vrea sa coase merge impecabil 23 mil
|
haideti oameni buni va rog eu cumparati-o ca ocupa loc foarte mult merge bine e impecabila primiti si un amplif cadou blaupunkt daca o cumparati
|
haideti oameni buni primiti cadou un blaupunkt si este inca functionala merge impecabil puteti sa o vindeti dublu la altcineva ca pretul ei adevarat este de 800 de euro haidetii oamenii
|
faceti o fapta buna si cumparati-o va rog :D o puteti vinde cu mai mult si va recuperati banii sau o puteti tine de muzeu peste cativa ani va valora mult mai mult
|
haideti oamenii sus cu masina
|
haideti oameni buni cumparati masina de cusut haideti
|
sariti cumparati masinaaaa
|
masina e din 1800 ?
este zinger sau Singer ? Pune si tu ceva poze |
momentan poze nu sunt este singer dar am si una zinger dar zinger am auzit ca sunt contrafacute singerul e original apropo te-ar interesa?
|
valabil
|
valabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning