Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   MHF'u dacia mea din 99 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/211736-mhfu-dacia-mea-99-a.html)

HR-05-MHF 30-09-10 20:58

MHF'u dacia mea din 99

13 Attachment(s)
Salut sunt nou pe forum :-)Ce pot spune despre Dacia mea..este din 99',motor 1310,5 trepe.Ce parere ai?:D:rolleyes2

bib_andrey 30-09-10 21:11

Re: MHF'u dacia mea din 99

Frumoasa masina..seamana cu fosta mea JBW..mai da detalii..ce vrei sa ii faci..etc :D

Robert Coca 30-09-10 21:20

Nu stiu de unde sa incep...

HR-05-MHF 30-09-10 21:27

Vreau sa cumpar o filtru de aer sport,si schimbi volanul pentru ca sincer numi place..si schimb toba originala cu una de sport:-)si lua pragurile,dar in aceasta oras nu il gasesc:sad: Vrei sa vezi cateva poze cum fost dacia in anul trecut ?;)

RRedman 30-09-10 21:36

Da-le dracu' de tobe si de filtre sport. Da aripile jos si vezi cata rugina ai.Da bara fara jos, sunt sigur ca o sa iti gasesti de lucru.Deja la coltul semnalului de pe partea stanga...vad ca este.
Si mai da din prostiile alea jos...prea multe frate, prea multe.Ce este in capul vostru cand le umpleti in halul asta?
Daca as fi o masina asa...m-as ascunde sub husa de rusine.

Andreynyo 30-09-10 21:40

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3694213)
Da-le dracu' de tobe si de filtre sport. Da aripile jos si vezi cata rugina ai.Da bara fara jos, sunt sigur ca o sa iti gasesti de lucru.Deja la coltul semnalului de pe partea stanga...vad ca este.
Si mai da din prostiile alea jos...prea multe frate, prea multe.Ce este in capul vostru cand le umpleti in halul asta?
Daca as fi o masina asa...m-as ascunde sub husa de rusine.

SUBSCRIU :!:

HR-05-MHF 30-09-10 21:47

RRedman ,stiu ca am rugina pe ea,dar nami bani ...:sad::rolleyes2 sincer,am dat jos bara,si lampile si am fost socato..:sad:

HR-05-MHF 30-09-10 21:49

Nu prea mult riguna..dar ai:sad:

RRedman 30-09-10 22:30

Quote:

Originally Posted by HR-05-MHF (Post 3694240)
RRedman ,stiu ca am rugina pe ea,dar nami bani ...:sad::rolleyes2 sincer,am dat jos bara,si lampile si am fost socato..:sad:

Te inteleg...

Dar nu te costa nimic sa o cureti de toate accesoriile de "tiuning". Intre timp...mai strangi niste bani cumperi niste antifon, dai aripile jos...racai tabla aia pana la fier...cureti rugina.Eu asa am facut la babeta mea din '77, nu am avut unde si nici finante suficiente pentru o sablare si mi-am tras manusile de lucru..si am racait pana la tabla.Dupa am antifonat-o decent si aia a fost.

HR-05-MHF 30-09-10 22:53

Merci RRedman pentru pareri:D..vrei sa cumpar o aripi,si usi de langa soferi ,pentru ca acelasi are mult rugina:sad:,am cumparat antifon o saptamana..si 2 lampii pentru ca in ia si ai rugina,2 gume Montana,si niste accesori interioare ..si maine vor pleca si cumpar parbliz(REMAT) pentru ca aceasta este rupt putin...

Grizzy 30-09-10 23:02

Quote:

Originally Posted by HR-05-MHF (Post 3694426)
Merci RRedman pentru pareri:D..vrei sa cumpar o aripi,si usi de langa soferi ,pentru ca acelasi are mult rugina:sad:,am cumparat antifon o saptamana..si 2 lampii pentru ca in ia si ai rugina,2 gume Montana,si niste accesori interioare ..si maine vor pleca si cumpar parbliz(REMAT) pentru ca aceasta este rupt putin...

si, fara suparare, intre timp invata limba romana ca sa te putem intelege cu totii!

dog99 30-09-10 23:03

Quote:

Originally Posted by HR-05-MHF (Post 3694426)

offf limba asta romana.............e grea

spor la treaba cu masinuta ta.

HR-05-MHF 30-09-10 23:05

Da prea grea!!!:-P:-P:-P

HR-05-MHF 01-10-10 16:03

9 Attachment(s)
Old pics..

Cosmin-SNR 01-10-10 16:22

Quote:

Originally Posted by HR-05-MHF (Post 3695690)
Old pics..

Nu te vad prea bine cu pozitiile alea albastre, daca te vad curcanii nu o sa ramai prea curand cu talonul in buzunar...schimba-le, o poti lasa cat mai clean...fara plase de mai stiu eu de unde pe stopuri...etc ;) si daca tot ai vopsit stalpii negri vopseste si ramele de la usi sa dea bine la aspect ;) sper sa iti fie de folos daca mai vrei sfaturi viziteaza topicul meu, am si eu o dacie din 98` ;) te astept! Bafta:D

All times are GMT +2. The time now is 21:01.

- Copyright 2026 4Tuning