![]() |
MHF'u dacia mea din 99
13 Attachment(s)
Salut sunt nou pe forum :-)Ce pot spune despre Dacia mea..este din 99',motor 1310,5 trepe.Ce parere ai?:D:rolleyes2
|
Re: MHF'u dacia mea din 99
Frumoasa masina..seamana cu fosta mea JBW..mai da detalii..ce vrei sa ii faci..etc :D
|
Nu stiu de unde sa incep...
|
Vreau sa cumpar o filtru de aer sport,si schimbi volanul pentru ca sincer numi place..si schimb toba originala cu una de sport:-)si lua pragurile,dar in aceasta oras nu il gasesc:sad: Vrei sa vezi cateva poze cum fost dacia in anul trecut ?;)
|
Da-le dracu' de tobe si de filtre sport. Da aripile jos si vezi cata rugina ai.Da bara fara jos, sunt sigur ca o sa iti gasesti de lucru.Deja la coltul semnalului de pe partea stanga...vad ca este.
Si mai da din prostiile alea jos...prea multe frate, prea multe.Ce este in capul vostru cand le umpleti in halul asta? Daca as fi o masina asa...m-as ascunde sub husa de rusine. |
Quote:
|
RRedman ,stiu ca am rugina pe ea,dar nami bani ...:sad::rolleyes2 sincer,am dat jos bara,si lampile si am fost socato..:sad:
|
Nu prea mult riguna..dar ai:sad:
|
Quote:
Dar nu te costa nimic sa o cureti de toate accesoriile de "tiuning". Intre timp...mai strangi niste bani cumperi niste antifon, dai aripile jos...racai tabla aia pana la fier...cureti rugina.Eu asa am facut la babeta mea din '77, nu am avut unde si nici finante suficiente pentru o sablare si mi-am tras manusile de lucru..si am racait pana la tabla.Dupa am antifonat-o decent si aia a fost. |
Merci RRedman pentru pareri:D..vrei sa cumpar o aripi,si usi de langa soferi ,pentru ca acelasi are mult rugina:sad:,am cumparat antifon o saptamana..si 2 lampii pentru ca in ia si ai rugina,2 gume Montana,si niste accesori interioare ..si maine vor pleca si cumpar parbliz(REMAT) pentru ca aceasta este rupt putin...
|
Quote:
|
Quote:
spor la treaba cu masinuta ta. |
Da prea grea!!!:-P:-P:-P
|
9 Attachment(s)