![]() |
[EXT] Porsche Cayenne ... black beauty
4 Attachment(s)
watch out...the mafia is coming ... |
Re: [EXT] Porsche Cayenne ... black beauty
E cel din COX nu?>daca e aia atunci e superba....ff faina..o reushit sa scoata tot ce e mai fain dintr-o mashina nu prea frumoasa sincer ...felicitari
|
interiorul face toti banii....am avut timp sa-l 'studiez' vre-o 10 ore....:lol:
sunetul....foarte tare....si de la evacuare si de la sistemul audio....oricum...jmechera masina de mers la drum lung... |
Titlul de "black beauty" i se potriveste de minune.Nu am nimic de reprosat.Tuning facut cu cap si cu .... multi bani din cate am vazut in COX.
|
parca tot mai fain i maffu alb
|
mi-a placut l-am admirat pret decateva minute bune .la salon... e super tare masina.. ..e misto si maf dar fiecare e special in felul lui ;)
|
ce sa mai zic...arata foarte bine dar s-au bagat si foarte multi bani in masina(din ce am citit).anyway,am votat extraordinara...
|
e sooper masina!
|
votam extraordinara daca era singura,,,dar asa votat frumoasa intradevar ;)
|
e rumoasa asa ca tuning , dar masina e cam najpa,nu imimplace
|
masina e frumoasa per asamblu dar pleoapele numi plac , black hawk ejti un copil sa zic frumos "fara viitor" ejti genu de copil care ar linge un ursuletz din 85 da knd vezi o masina de lux zici k ii najpa , e klar k acolo la voi in barlad nu vedetzi altceva in afara de logan si aro ;)
|
Fiecare om are dreptul la parerea sa, fie ca e din Barlad, Cucamacai, Cucuietii din Vale, Bucuresti sau chiar Cluj! Eu personal cred ca masina, desi absolut inutila ca orice SUV, arata foarte bine. Eu n-as arunca totusi atatia bani pe un SUV care nu o sa mearga prin noroaie niciodata decat daca faci detururi prin Ferentari. Asta e doar parerea mea si sper ca va fi tratata ca atare...
|
e super masina..mie sincer imi place f mult..apropo in legatura cu parerile...nu stiu cum,de stie si un pusti sa aprecieze o masina de 100.000 de euro
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning