![]() |
[EXT] BMW E46 ... another sleeper ..
11 Attachment(s)
arabian style BMW |
Re: [EXT] BMW M3 ... another sleeper ..
Poate era mai frumoaa fara acea prelungire a capotei...in rest e frumoasa...albastru perlkat da f bine
|
din cate stiu eu e46-ele lui kemal nu e m3.si cred k stiu bine.daia a si fost baiat finut si a scos logourile cu m3 de pe side-vents
|
parca e prea ...shiny...nu stiu..
e corect lucrata, dar ... prea tipa la tine ... |
MIe mi se pare superb :dribble: :dribble: :dribble:
|
Am votat "extraordinara", chiar daca nu mai are plamanii, B.I.-ul BMWurilor. Masina, per total, este extraordinara!
|
Re: [EXT] BMW E46 ... another sleeper ..
AM votat "este extraordinara" pt ca este un BMW pt care merita sa it isucesti gatul.
|
e o masina de 9.5 :D. era de 10 daca avea grila aia de bmw ... :)
|
Este extraordinara dupa parerea mea...dar parca ar merge niste stopuri mai desebite ;)
|
cabral a cheltuit banii cu folos ......acelasi lucru nu il pot spune despre M5 :)
|
Quote:
|
mult prea tare culoarea desi vb lui aleks tipa la tine dar e super realizata de la bodykit jante , vopsea .. si observ ca si-a schimbat plafonu mai frumos e ala metalic decat cel textil ;)
|
2 Attachment(s)
impresionanta masina....si daca nu e cu suparare as vrea sa pun 2 poze cu ea care era inca in faza de "under construction" sa se vada cam cat s-a muncit la masina....foarte tare...finisajele si imbinarile sunt jos pararia!!!...
|
mijto nu am ce comenta!
|
daca nu era capota era superba,dar.....i-a luat tot hazul,nu mai seamana cu e46 si e pacat a stricat-o rau de tot,singurul lucru frumos e vopseaua dar nu e de ajuns,o vad destul de des prin dristor
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning