![]() |
Hamann Mini Cooper S
6 Attachment(s)
Hamann Mini Cooper S |
Re: Hamann Mini Cooper S
marfa rau jucaria asta, mai ales interiorul...pret ceva?
|
arata super bine masinutza......dar un detaliu motor, pretz ?
|
daca au si umblat putin la motor inseamna ca au scos o masinutza rapida ;) pt ca nu ii o masina grea :D
|
MAMA-MIA !
Motor de 1.6 supraalimentat de... :) 211 CP. :) adica +96 de cai fata de varianta standard. Asta bate si TSI-ul lui VW la putere litrica. Trotineta cu steroizi. Nu degeaba i-au montat jante de 18 tzoli |
betoana rau! mi`ar trebui`o klar! asa mika kum ii! E M-power!
|
Supraalimenteaza si TSI poate scoate si el p`akolo!@ :) Ca are 170 cp standard!
|
...e o bijuterie....chiar imi place...si pe deasupra...s-ar putea ca la partea electrica (cablajul) sa fi contribuit si eu un pic, tinand cont ca se face unde lucrez eu....:-P... si Fast_Racer_Sonik...nu-i asa Bogdane????
|
Ohhh ..very nice car ... :D :D :D :D
|
super masina.....imi place mult!!!;)
|
E frumoasa mashinutza intradevar...dar daca eu mi-ash lua mashina asta sigur nu iash trage culoarea asta alba...nu o avantajeaza delok!
|
o super buburuza.... o masinutza cu care impresionezi peste tot ..superb arata...
|
Dragutza masina....acelea sunt cumva gentzi oz acelea de raliu park???
|
e tare buburuza, astia de la Hamann au experienta si idei bune, totusi parca ii lipseste ceva... nu stiu ce ,dar lipseste...
|
parca e masina mea de golf...GLUMEAM desigur!
daca e facuta de hamann inseamna ca nu e de joaca cu ea! la prima vedere nu prea ai da cinestie ce importanta dar ai sa ramaii surprins cand te umileste "buburuza" asta! 211 cp...si cred ca e f usoara...zboara... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:34. |
- Copyright 2026 4Tuning