Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere.html)
-   -   subwoofer cu statie cu tot (5 mil) (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere/21136-subwoofer-statie-5-mil.html)

Loop 27-07-06 14:30

subwoofer cu statie cu tot (5 mil)

E bun de ceva sub-u asta ca estetic vorbind arata bine tare. Vreau sa il pun la un sistem audio stock (bmw business). Nu mai am bani si de celeltalte boxe dar oricum se aude binisor si asa numai ca bassu e cam anemic si mie imi place sa fie presiune sa il simt fizic.

Cam cat ar costa manopera montarii unui sub ?

steaua23 27-07-06 14:42

Re: subwoofer cu statie cu tot (5 mil)

pai de obicei e in jur de 5-6 sute de mii. depinde unde te duci ... poate sa fie si mai mult. tine cont ca iti mai trebuie si un set de cabluri pentru sub si statie ... care mai costa si ala macar 5 sute de mii si probabil o sa te mai coste ceva un adaptor pentru casetofonul stock...
blaupunkt (spun asta pentru ca avut si am testat) ... nu e o super firma. preturile sunt bune, dar puterile adevarate sunt cu mult sub ceea ce e pe hartie.

Bicuss 27-07-06 14:51

eu am focus si am muzica din fabrica...merge sa pun chestia aia?

LooSeR 27-07-06 17:36

cred ca intrebarea cea mai buna este daca merita "chestia aia " :D ? si eu m-am oprit putin sa ma uit la ea cand navigam .. datorita pretului ;P

tico_rs 27-07-06 21:05

pentru un hatch ar merge daca nu ai pretentii de detalii, iar pretul pentru scule noi este bunutz, desi te-ai putea descurca mai bine cu un helix deep blue in sealed si un magnat ultra, de exemplu, daca tii neaparat sa fie noi. second gasesti multe alternative...

micutz 28-07-06 19:41

Nu rezolvi nimic cu sub-ul ala de la Blaunpunkt in bmw. Acolo iti trebuie putere si modificari ca sa simti ceva

Loop 29-07-06 03:50

e bmw in 5 usi

steaua23 29-07-06 13:15

adica combi ? ca ala e singuru bmw in 5 usi ... fare suv-uri. reste sunt sedan-uri in 4 usi.

Bicuss 29-07-06 13:54

nu mia rasp si mie nimeni :(

Dinu-KKK 29-07-06 14:04

(BICUSS) chestiile alea merg pe orice masina dar nu vi le-as recomanda ....... statia daca e solicitata la max si va fi pt tubu ala se arde iar tubu daca nu are putere suficienta nu o sa faca mare lucu nici in FOCUS nici in BMW dar una peste alta sunt praf mai bine va luatii de la infinity , JBL , Kenwood etc sau si unele de la sony asa ca ....... yo zic sa va mai ganditi pe ce dati banii....

Bicuss 29-07-06 14:09

dar eu nu trebuie sa schimb si casu\?il am pe ala original...cat bordu:D

steaua23 29-07-06 15:32

pai exista adaptoare. faza ca se arde wooferul/statia ... mai greu.

Andreea_V 29-07-06 18:37

Nu inteleg de ce se arde statia sau woofer-ul?
E adevarat ca vor exista distorsiuni ..atat... nivelul de intrare il setezi din gain...
Amplificatorul nu vad cum s-ar arde , subwooferul se arde daca nu8 e setat corect gain-ul... de aia trebuie sa mergi la un service specializat nu la Nea GIGI...

Dinu-KKK 30-07-06 23:11

Andreea V ai dreptate 3/4 dar ca sa miste statia woofer-ul ala trebuie sa fie la maxim si nu stiu cat timp o sa reziste asa ........

steaua23 30-07-06 23:25

hmh ... ca sa fie statia la maxim ar insemna sa mergi cu volumu la maxim continuu ...

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning