![]() |
1 Attachment(s)
Cred ca vand masina.......
Opel Calibra Turbo+ cutie 6 trepte. Modificari: intercooler f mare, montat in fatza, de Iveco - 570euro - BOV de la Bailey Motorsport - 270 lire sterline - suspensie sport - pompa de benzina racing, bosch , mult mai mare - bujii iridium, 4 elctrozi, clasa de caldura R 5 - presiune in turbo marita - evacuare cap coada Borla, directa, diametrul interior 63 mm - ceasuri Auto Gauge de boost si de amestec sonda lambda - soft schimbat - cutie F28 6 trepte, cu adaptare pentru punte fatza 2WD - jante pe 17 \" - chit spoilere si praguri Riegger originale!!! - 1100euro - vopsea negru cu perla rosie - discuri de frana fatza ATE -uri cu elipse Masina fuge foarte bine si mai poate fi ridicata destul de usor. 0723 781 296- telefon. Si o poza cu masina |
Re: Calibra Turbo
stiu masina merge excelent , a batut masini cu mari pretenti !
|
Merci Feghea - cine stie masina stie si ce poate........anuntul e valabil pt pasionati.
|
cat face presiune
? |
sefu . . . n`ai zis pretu si zi`mi si cat mananca!!
|
Daca te intereseaza pretul ma suni.
Si daca ma intrebi cat mananca o masina care are peste 250 cai e clar ca nu te intereseaza masina- fara suparare. Quote:
|
Salut!
Fara chip face presiune de fabrica- 0,5 - 0,6 Cu chipul activat merge cu 1,1 overboost si 0,9 constant. O mai poti urca lejer si mecanic dar eu nu am vrut asta. Quote:
|
uppppppppp
|
upppppppppppppppppp
|
Intr-adevar o masina frumoasa si cu potential.............
|
imi pare rau ca o vinzi...sincer....merge excelent...si fuge graaaaaaaavvvvvv....
|
Daca nu se da in 4 zile nu mai e de vanzare.
O dau pt ca am gasit o varianta ceva mai potenta- asta e motivul.Masina trage ft grav dar din pacate nu ma pot da de pe loc- doar din mers..... |
Nu mai e de vanzare- vor urma upgrade-uri
|
All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2025 4Tuning